PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Sagsbehandling i Huslejenævnet og Boligretten

Opstår der uenigheder mellem lejer og udlejer kan man få brug for en advokat til at behandle sagen.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Vurdering af dine chancer for at vinde
  3. Hjælp til afslutning af sag i boligretten

Skal din sag i boligretten?

Er der opstået en konflikt mellem dig og din lejer eller udlejer, kan du indbringe sagen for boligretten.

Boligretten er en del af byretten, som behandler sager om leje af huse og lejligheder. Boligretten er en særlig domstol, hvor tre dommere i fællesskab kan afgøre en sag: en juridisk dommer og to lægdommere (hvis en af parterne begærer dette), hvor den ene repræsenterer udlejer, og den anden repræsenterer lejer. Lægdommerne har særligt kendskab til bolig- og huslejeforhold.

Hos Advodan kan en specialiseret lejeretsadvokat hjælpe dig med at føre din sag. Er der uenigheder, som ikke kan blive løst i huslejenævnet, hjælper vi dig til din sag er afsluttet i Boligretten. Vi hjælper blandt andet i sager om:

  • Vurdering af dine chancer for at vinde
  • Uenigheder om opsigelse eller ophævelse
  • Uenigheder om tidsbegrænsning
  • Uenigheder om huslejen
  • Uenigheder om mangler ved det lejede
  • Uenigheder efter fraflytning

Tag en uforpligtende samtale med en lejeretsadvokat i dag.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i sagsbehandling i boligretten og lejeret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.