PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Indflytningsrapport og fraflytningsrapport

Skal du have udarbejdet en indflytningsrapport og fraflytningsrapport? Det kan en af vores advokater hjælpe dig med.

Til- og fraflytningsrapport

  1. Personlig rådgivning
  2. Udarbejdelse af lejekontrakt
  3. Gennemgang af indflytnings- og fraflytningsrapport

Skal du gennemgå indflytnings- eller fraflytningsrapport?

Som udlejer er det vigtigt, at du kender lejelovens regler for flyttesyn og fraflytningsrapport. Ellers kan du risikere, at du mister retten til at opkræve penge for istandsættelse af lejemålet, når lejer fraflytter det.

Hvad angår indflytningssyn, er det et lovkrav, hvis du har mere end ét lejemål, at alle rum gennemgås for fejl og mangler. Det er også et krav, at der udarbejdes en indflytningsrapport, hvor det fremgår, i hvilken stand hvert enkelt rum er i, og hvem der skal stå for eventuelle udbedringer

En specialiseret lejeretsadvokat kan hjælpe dig med de juridiske spørgsmål, der dukker op, når du skal udleje en eller flere boliger. Advodan kan blandt andet hjælpe med:

  • Udarbejde lejekontrakter
  • Fastsættelse af husleje
  • Indflytningsrapporter
  • Fraflytningsrapporter og reklamationer
  • Du overholder reglerne ved fx opsigelse eller ophævelse

Tag en uforpligtende samtale med en lejeretsadvokat og få afdækket dine behov for professionel hjælp.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i til- og fraflytningsrapporter og lejeret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.