PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Gavebrev

Ønsker du at give en gave udover det sædvanlige? Så skal du lave et gavebrev. En advokat kan hjælpe dig med de juridiske spørgsmål, der opstår i forbindelse med gavebrev.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Regler for gavegivning
  3. Udformning af gavebrev

Få rådgivning om gavebreve hos en Advodan-advokat

Giver du en gave udover det sædvanlige pengebeløb eller fysiske aktiver, så anbefaler Advodan, at du opretter et gavebrev. Et gavebrev er din dokumentation overfor Skat og andre myndigheder for, at den gave, du har givet til eller modtaget fra en anden person, er en faktisk gave.

Hos Advodan står vi klar med hjælp og rådgivning vedrørende reglerne for gavebreve. Udover at udforme selve gavebrevet, så hjælper vores advokater dig med:

  • Overblik over gaveafgifter og hvornår det skal indberettes til Skat
  • Hvem du kan give større gaver
  • Grundbeløb og afgifter for større gaver
  • Regler for gaver til ægtefælle eller samlever
  • Regler for lejlighedsgaver

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 110 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skat, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?