PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Forældremyndighed

Med fuld forældremyndighed kan du bestemme alle forhold i børnenes liv. Med fælles forældremyndighed skal man som forældre være enige om de vigtigste beslutninger.

Vi tilbyder:

  1. Forhandling med modpart
  2. Oprettelse af samværsaftaler
  3. Møder i Familieretshuset

Skilsmisse og forældremyndighed – få juridisk rådgivning

Selvom I går fra hinanden har i som udgangspunkt fælles forældremyndighed over jeres børn. I skal derfor være enige om væsentlige beslutninger i børnenes liv.

Lad en familieretsadvokat fra Advodan hjælpe dig, hvis I ikke kan blive enige om forældremyndigheden over jeres børn. Vi hjælper blandt andet med:

  • Rådgivning om dine rettigheder og muligheder i forhold til forældremyndighed
  • Hvis I ikke er enige om forældremyndigheden
  • Hvis I vil overføre forældremyndigheden fra én forælder til en anden
  • Hvis I vil overgå fra eneforældremyndighed til fælles forældremyndighed
  • Forældremyndighed og samværsaftaler
  • Møder i Familieretshuset
  • Retssagen, hvis der ikke opnås en løsning i Familieretshuset

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores 20 kontorer fordelt over landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skilsmisse og forældremyndighed, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til