PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Forældremyndighed

Med fuld forældremyndighed kan du bestemme alle forhold i børnenes liv. Med fælles forældremyndighed skal man som forældre være enige om de vigtigste beslutninger.

Vi tilbyder:

  1. Forhandling med modpart
  2. Oprettelse af samværsaftaler
  3. Møder i Familieretshuset

Skilsmisse og forældremyndighed – få juridisk rådgivning

Selvom I går fra hinanden har i som udgangspunkt fælles forældremyndighed over jeres børn. I skal derfor være enige om væsentlige beslutninger i børnenes liv.

Lad en familieretsadvokat fra Advodan hjælpe dig, hvis I ikke kan blive enige om forældremyndigheden over jeres børn. Vi hjælper blandt andet med:

  • Rådgivning om dine rettigheder og muligheder i forhold til forældremyndighed
  • Hvis I ikke er enige om forældremyndigheden
  • Hvis I vil overføre forældremyndigheden fra én forælder til en anden
  • Hvis I vil overgå fra eneforældremyndighed til fælles forældremyndighed
  • Forældremyndighed og samværsaftaler
  • Møder i Familieretshuset
  • Retssagen, hvis der ikke opnås en løsning i Familieretshuset

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i skilsmisse og forældremyndighed, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til