Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Ejendomsadministration

Ejendomsselskab

Når du investerer i en ejendom, er der mange juridiske og administrative opgaver at tage hånd om. Det gælder, uanset om ejerskabet er organiseret som et aktieselskab (A/S), et anpartsselskab (ApS) eller et interessentskab (I/S). Hos ADVODAN varetager vi hele administrationen af dit ejendomsselskab. Vi styrer den daglige drift af ejendommen og sikrer samtidig, at dit selskab administreres helt i tråd med lovens forskrifter.

Du er her

Generalforsamlingen skal følge loven
Selskabsloven stiller særlige krav til afholdelse af generalforsamlinger. For eksempel skal dagsorden og årsrapport ligge klar til gennemsyn senest to uger før, generalforsamlingen afholdes.

Følger generalforsamlingen ikke selskabslovens formkrav, kan det i værste fald betyde, at jeres beslutninger er ugyldige.

Som selskabsadministrator sikrer ADVODAN, at generalforsamlingen bliver gennemført korrekt, og at der træffes gyldige beslutninger i overensstemmelse med selskabets vedtægter. Vi står for indkaldelse, dagsorden og referat og kan også være mødeleder under generalforsamlingen. 

Har du styr på bogføringen?
Der er meget papirarbejde forbundet med at drive et ejendomsselskab, fordi langt de fleste selskaber er omfattet af både årsregnskabsloven og bogføringsloven. Loven siger for eksempel, at alle transaktioner skal registreres nøjagtigt, ligesom offentlige myndigheder skal have adgang til regnskabsmaterialet.

Desuden er bogføringsloven en grundlæggende rammelov. Det betyder, at dit ejendomsselskab kan være omfattet af flere krav end dem, der er fastsat i bogføringsloven. Hos ADVODAN har vi overblik over bogføringslovens bestemmelser og sikrer, at du overholder lovgivningen.

Årsrapporten giver overblik
Årsregnskabsloven siger, at du skal udarbejde en årsrapport for hvert regnskabsår. Det gælder, uanset hvilket selskab du har oprettet. Årsrapporten giver dig overblik over selskabets økonomi og afdækker stærke og svage sider ved selskabets struktur, administration og indtjening.

Årsrapporten skal sendes til Erhvervsstyrelsen senest fem måneder efter regnskabsårets udløb. Den skal indeholde årsregnskab, beskrivelse af aktiviteter og eventuelt en ledelsesberetning.

Hos ADVODAN udarbejder vi i samråd med din revisor selskabets årsrapport og sikrer, at den lever op til lovens krav til udformning og præsentation.

Har du brug for hjælp til Ejendomsadministration?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp til Ejendomsadministration?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.