Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Torben Thomasen
Advokat, Partner, Landsret

Torben Thomasen indgår i vores erhvervsteam, der bistår virksomheder og organisationer med alle former for juridisk rådgivning og bistand. Torben er advokat, partner og adm. direktør i ADVODAN Glostrup København.

Torben er en af vores mest erfarne og efterspurgte erhvervsadvokater og har møderet for Landsretten.

Ud over en baggrund som advokat har Torben løbende videreudviklet sine kompetencer, senest med en uddannelse i HD Finansiering på CBS. Sit indgående kendskab til virksomhedsøkonomi bruger han blandt andet til at rådgive om selskabskonstruktioner og virksomhedsformer, handel med virksomheder, skat, generationsskifte m.v.

Stærk forretningsforståelse
Torben er specialiseret i virksomhedsoverdragelser og omstruktureringer, hvor han bistår virksomheder i alle størrelser og brancher med at opnå fordelagtige selskabskonstruktioner og overdragelsesbetingelser. Desuden har han indgående ekspertise i en bred vifte af kontraktuelle forhold.

Torbens mangeårige erfaring og uddannelsesmæssige baggrund har gjort ham til mange virksomheders foretrukne juridiske rådgiver og sparringpartner. Dyb indsigt i blandt andet erhvervslejeret, entrepriseret, selskabsret og insolvensret sikrer en stærk forståelse for forretningsmæssige behov og klienternes individuelle forhold.

Specialist i ejendomsadministration
Ejendomsadministration er et andet af Torbens specialer. I vores afdeling for ejendomsadministration, som administrerer ca. 3.000 boliger i 60 ejer- og andelsboligforeninger, har Torben det overordnede ansvar for vores kunder og arbejder tæt sammen med bestyrelserne i disse foreninger.

Bestyrelsesarbejde og ledelsesnetværk
Torbens passion for erhvervsret giver sig også til kende i hans faglige engagement i bestyrelsesarbejde, hvor han har over 20 bestyrelsesposter i danske og internationale virksomheder inden for en bred vifte af brancher. Alt fra rejsebureauer, entreprenør- og produktionsvirksomheder, distributører og IT-virksomheder nyder godt af Torbens ekspertise, blandt andre kan nævnes Juul & Nielsen Construction Group A/S, DBS Lys A/S, ZyXEL Communications A/S, Teknisk Agentur A/S, Ammongas A/S, MS-Omics ApS, DBF Group A/S og Gemini Koncepthuset A/S.

Ud over bestyrelsesposterne varetager Torben også dirigenthvervet på generalforsamlinger for en række virksomheder, foreninger og organisationer.

Konstant faglig udvikling
Torben er fagligt engageret og arbejder kontinuerligt på at udvikle sine kompetencer. Blandt andet er han medlem af et ledelsesnetværk hos Center for Ledelse, hvor han får personlig og faglig inspiration samt mulighed for meningsudveksling, videndeling og sparring med andre engagerede virksomhedsledere.

 

Arbejdsområder
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.