Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk København
Ring 70 30 10 06

Bredgade 30,
1260 København K
Tlf: 70 30 10 06
post1058@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk København

Advodan Holbæk København

Bredgade 30,
1260 København K
Tlf: 70 30 10 06
post1058@advodan.com

Kundeoplysninger

Menu

Hvem er vi?

Har du brug for en dygtig advokat i København? Så lad vores advokater i Hovedstaden hjælpe dig.

Vores advokater i ADVODAN Holbæk København sidder altid klar ved telefonen til at hjælpe dig med skræddersyet juridisk rådgivning. Vi tager altid en løsningsorienteret tilgang under hensyntagen til de juridiske fakta, økonomiske forhold og menneskelige konsekvenser i hver sag.  

Vores  advokater og advokatfuldmægtige kan også trække på hele ADVODAN’s landsdækkende netværk af advokatkontorer og specialiserede advokater indenfor ethvert retsområde. Det er med til at sikre kvaliteten i vores rådgivning samt lokalkendskab og hastighed i sagsbehandlingen. Vi sætter en ære i at være blandt Danmarks bedste advokatfirmaer.

Vores advokater kender dine lokale udfordringer, og vores rådgivning tager afsæt i din hverdag, uanset om det gælder erhvervslivets rammer eller boligprisernes udvikling. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dig.

Vores advokater i København dækker hele hovedstadsområdet, og kan yde både juridisk erhvervs- og privatrådgivining i særklasse. ADVODAN er blandt de største advokatfirmaer i Danmark. Find din advokat i København her på siden og læs mere om de enkelte advokater. Kontakt ADVODAN i dag og få en uforpligtende samtale og juridisk vurdering af din sag eller problemstilling.

Læs mere
Nyheder
Myndighedernes rejseanbefalinger og rejselystne medarbejdere – hvordan skal arbejdsgivere forholde sig?

Der kan opstå et stort problem, hvis dine medarbejdere trodser myndighedernes anbefalinger og rejser udenlands i deres ferie. For hvem står med ansvaret, når de skal i 14 dages karantæne eller udgør en smitterisiko på arbejdspladsen?

Læs nyhed
COVID-19: Lønkompensationsordningen forlænges med en måned - og justeres

Den midlertidige lønkompensationsordning, der er aftalt for at holde hånden under det danske erhvervsliv under coronakrisen, er forlænget til 8. juli 2020.

Læs nyhed
Nu kan du søge lønkompensation til medarbejdere

Virksomheder, der har hjemsendt medarbejdere, som de ikke kan beskæftige pga. COVID-19, kan nu søge om lønkompensation. Det gør man på virksomhedsguiden.dk. Der er en hel del forhold, som virksomheden skal tage højde for, for at modtage kompensationen. Her kan du blive klogere på dine muligheder for at modtage kompensation. Kompensationen kan søges mellem 9. marts 2020 til og med 8. juni 2020.

Læs nyhed

Åbningstider
Mandag 9:00 - 16:00
Tirsdag 9:00 - 16:00
Onsdag 9:00 - 16:00
Torsdag 9:00 - 16:00
Fredag 9:00 - 15:00
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.