Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Holbæk
Ring 70 30 10 06

Gl. Ringstedvej 61,
4300 Holbæk
Tlf: 70 30 10 06
holbaek@advodan.com

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Holbæk

Hvem er vi?

Vi er en topmoderne og effektiv advokatvirksomhed med specialer indenfor de fleste juridiske områder og med hovedvægt på erhvervslivets forhold.

ADVODAN Holbæk dækker også andre større byer i lokalområdet typisk bl.a. Kalundborg, Jyderup og Nykøbing Sjælland.

Vi er i dag 15 advokater, som sætter kvalitet og hurtighed i højsædet. Vi sikrer dig og/eller din virksomhed den optimale juridiske ekspertise på alle områder.

Vores lokalkendskab på advokatkontoret i Holbæk er en vigtig styrke, når vi skal rådgive dig eller din virksomhed. 

Nyheder
Nu kan du søge lønkompensation til medarbejdere

Virksomheder, der har hjemsendt medarbejdere, som de ikke kan beskæftige pga. COVID-19, kan nu søge om lønkompensation. Det gør man på virksomhedsguiden.dk. Der er en hel del forhold, som virksomheden skal tage højde for, for at modtage kompensationen. Her kan du blive klogere på dine muligheder for at modtage kompensation. Kompensationen kan søges mellem 9. marts 2020 til og med 8. juni 2020.

Læs nyhed
COVID-19: hjælpepakker til erhvervslivet

Vi giver dig her et overblik over de generelle hjælpepakker til erhvervslivet, som regeringen og Folketinget gennemfører for at hjælpe kriseramte virksomheder pga. COVID-19. Du kan her læse om målgruppen for de enkelte pakker samt hovedbetingelserne for at deltage.

Læs nyhed
Kan min virksomhed få kompensation for faste udgifter under COVID-19?

De fleste virksomheder har løbende udgifter, som er der uanset om omsætningen falder. Regeringen arbejder på at gennemføre en ordning, der giver virksomheder, som taber omsætning på grund af coronavirus, kompensation for nogle af de faste udgifter. Som for andre af kompensationsordningerne, der er på vej, er ikke alle krav til at opnå kompensationen kendte lige nu, da et konkret lovforslag endnu ikke foreligger.

Læs nyhed

Åbningstider
Mandag 9 :00 - 16:00
Tirsdag 9:00 - 16:00
Onsdag 9:00 - 16:00
Torsdag 9:00 - 16:00
Fredag 9:00 - 15:00
GØR SOM 12.725 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.725 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.