Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Lyngby
Ring 45 88 05 55

Toftebæksvej 2,
2800 Kgs. Lyngby
Tlf: 45 88 05 55
lyngby@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Lyngby

Trine Irmang Østengaard
Advokat, Højesteret

Erhvervsrådgivning af mellemstore og mindre virksomheder, herunder i relation til udarbejdelse af kontrakter, ansættelsesret, persondata, rådgivning om markedsføringsrelaterede forhold, erstatningsret, rådgivning på natur-, plan- og miljøområdet, ekspropriation, landbrugsret, tvister mod offentlige myndigheder, retssagsbehandling, erhvervslejeret og inkasso.

Rådgivning af private i relation til erstatningsret, rådgiveransvar, ansættelsesret, udarbejdelse af kontrakter, sager om mangler ved fast ejendom, byggesager, lejeret, natur-, plan- og miljølovgivning og retssagsbehandling.

Arbejdsområder
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.