PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Trine Irmang Østengaard

Advokat (H)

Trine Irmang Østengaard

Advokat (H)

Trine Irmang Østengaard

Advokat (H)
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

20+
års erfaring som advokat
Møderet for Højesteret

Om Trine

Jeg er specialiseret inden for erhvervsret, og rådgiver bl.a. om kontrakter, lejeret, markedsføringsret, ansættelsesret og persondata, miljøret og retssagsbehandling.

Med mere end 20 års erfaring som advokat, har jeg indgående erfaring med alle aspekter af juridisk rådgivning af virksomheder, og er daglig i berøring med de problemstillinger og udfordringer, som opstår i forbindelse med driften af en virksomhed. Det kan f.eks. være i forbindelse med forhandling og indgåelse af kontrakter - som inkluderer alt fra lejekontrakter, ejeraftaler, samarbejdsaftaler, forhandleraftaler til større generationsskifter.

Jeg har tillige omfattende erfaring med at rådgive om ansættelsesret, og er sparringspartner for en række virksomheder, som løbende har behov for rådgivning inden for ansættelsesret og HR-jura. Således bistår jeg ofte, når der skal ansættes eller afskediges medarbejdere, men f.eks. også, når virksomheden bliver i tvivl om forståelsen af nyere lovgivning, såsom ferieloven, lovgivning om midlertidige hjælpepakker o.s.v.

Desuden rådgiver jeg om persondata, og kortlægger sammen med mine klienter virksomhedens data med henblik på at bistå med at implementere arbejdsgange, som sikrer at virksomheden overholder persondatalovgivningen.

 

Professionel rådgivning når du driver virksomhed

Med fokus på at sikre den mest optimale løsning for mine klienter, rådgiver jeg med høj faglig standard, stor forretningsforståelse og empati med henblik på at skabe størst mulig værdi for mine klienter.

 

Kompetent og dedikeret rådgivning af private

eg yder tillige juridisk rådgivning af private hovedsageligt inden for de samme juridiske områder, f.eks. hvis du som privatperson har behov for bistand vedr. dit lejemål – eller hvis det viser sig, at der er mangler ved den ejendom, som du har købt. Jeg er tillige fortrolig med at medvirke til løsningen af tvister om ekspropriation og naboret.

Inden for ansættelsesretten bistår jeg tillige private, f.eks. i afskedigelsessituationer, men også i en lang række andre situationer, f.eks. hvor du som direktør skal indgå en direktørkontrakt, hvor du vil sikre dig, at du opnår de bedst tænkelige vilkår.

 

Særdeles erfaren procedør

Jeg har desuden indgående erfaring med at føre retssager, og siden 2007 møderet for Højesteret, og kan derfor føre retssager for alle instanser. Min procedureerfaring inkluderer tillige førelsen af voldgiftssager samt sager for ekspropriations-, taksations- og overtaksationskommissionen.

Vis mere