Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Næstved
Ring 55 75 85 00

Nygade 9,
4700 Næstved
Tlf: 55 75 85 00
naestved@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Næstved

Advodan Næstved

Nygade 9,
4700 Næstved
Tlf: 55 75 85 00
naestved@advodan.dk

Kundeoplysninger

Menu

Hvem er vi?

ADVODAN Næstved er Sydsjællands største advokatfirma, og vi rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 120 jurister.

Vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dine udfordringer.

Nyheder
Nye regler om iværksætterselskaber samt anpartsselskaber

Fremover er det ikke længere muligt at stifte IVS’er, iværksætterselskaber. Dette blev den 9. april 2019 ved forslag til ændring af selskabsloven vedtaget ved 3. behandling i folketinget.

Læs nyhed
Lovforslag skal gøre det nemmere for virksomheder at tiltrække kvalificeret udenlandsk arbejdskraft

Regeringen vil ændre udlændingeloven, så danske virksomheder fremover får bedre muligheder for at rekruttere medarbejdere udenfor Danmarks grænser. Lovforslaget lægger blandt andet op til, at fast track-ordningen gøres mindre restriktiv, bl.a. så mindre virksomheder fremover også kan ansætte udenlandske medarbejdere.

Læs nyhed
Psykisk vold skal sidestilles med fysisk vold

Det skal sikres, at psykisk vold anerkendes som værende lige så skadeligt og alvorligt som fysisk vold. Sådan lyder det i et lovforslag, regeringen fremsatte først på året. På nuværende tidspunkt indeholder straffeloven ingen selvstændig bestemmelse om psykisk vold, men det kan altså snart blive ændret.

Læs nyhed
Åbningstider
Mandag 8:30 - 16:00
Tirsdag 8:30 - 16:00
Onsdag 8:30 - 16:00
Torsdag 8:30 - 16:00
Fredag 8:30 - 15:00
GØR SOM 12.509 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.509 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.