Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Næstved RING 55 75 85 00

se kort

Kundeoplysninger

Advodan Næstved RING 55 75 85 00

Kundeoplysninger

Advodan Næstved

ADVODAN Næstved er Sydsjællands største advokatfirma, og vi rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 180 jurister. Vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dine udfordringer.

Gratis e-bøger

Hent inspiration og få gode råd om jura i ADVODANs forskellige e-bøger til både virksomheder og private.

Spørg din udlejer om lov, før du fremlejer gennem Airbnb

Det er fristende at tjene en ekstra skilling på at leje din lejlighed ud, hvis du alligevel er væk på ferie eller weekendtur. Men fremleje kan have store konsekvenser, hvis det ikke følger lejelovens regler og er afstemt med din udlejer. Her får du en guide til reglerne omkring fremleje af lejebolig.

Læs videre

Erhvervsejendom: 8 gode råd, før du køber

For mange virksomhedsejere er det et naturligt led i virksomhedens udvikling, at man på et tidspunkt beslutter sig for selv at eje virksomhedens lokaler. Men når du vælger at eje frem for at leje, er der en række særlige forhold, du som køber skal være opmærksom på.

Læs videre

Ny planlov letter muligheden for at bo i sommerhus året rundt

Den 9. juni indgik et flertal i Folketinget en aftale om revision af planloven. Det betyder blandt andet nye regler for, hvor længe pensionister skal eje et sommerhus, før de må benytte det som helårsbolig.

Læs videre

22 ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

Du er her
GØR SOM 11.249 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 11.249 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få nyheder og gode råd om jura. Vi sender ud to gange hver måned.

* Din tilmelding afgives til ADVODAN A/S
– CVR nr.: 2979 5185