Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Næstved
Ring 55 75 85 00

Nygade 9,
4700 Næstved
Tlf: 55 75 85 00
naestved@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Næstved

Advodan Næstved

Nygade 9,
4700 Næstved
Tlf: 55 75 85 00
naestved@advodan.dk

Kundeoplysninger

Menu

Hvem er vi?

ADVODAN Næstved er Sydsjællands største advokatfirma, og vi rådgiver virksomheder og private i hele regionen. Som en del af ADVODAN trækker vores advokater på erfaringer fra hele kæden, som tæller mere end 120 jurister.

Vores rådgivning tager afsæt i din hverdag og dit lokalområde. Derfor har vi kompetencerne til at skræddersy løsninger, som passer optimalt til dine udfordringer.

Nyheder
Guide til flykompensation: Sådan klager du

Uvejr, overbooking eller strejker – der kan være mange årsager til, at dit fly bliver forsinket eller endda helt aflyst. Nogle grunde er bedre end andre, og i mange tilfælde kan du søge kompensation, hvis flyet ikke afgår som planlagt. Læs her hvordan.

Læs nyhed
Sommerhusejer tilpligtet til at beskære træ, som stod i skel.

I disse tider hvor landets sommerhusejere ordner haver og beskærer træer i deres sommerhuse, har landsretten netop afsagt dom den 29. maj 2019, hvor en sommerhusejer blev dømt til at beskære et træ, som stod placeret i skel.

Læs nyhed
Nye regler om iværksætterselskaber samt anpartsselskaber

Fremover er det ikke længere muligt at stifte IVS’er, iværksætterselskaber. Dette blev den 9. april 2019 ved forslag til ændring af selskabsloven vedtaget ved 3. behandling i folketinget.

Læs nyhed
Åbningstider
Mandag 8:30 - 16:00
Tirsdag 8:30 - 16:00
Onsdag 8:30 - 16:00
Torsdag 8:30 - 16:00
Fredag 8:30 - 15:00
GØR SOM 12.620 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.620 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.