Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Roskilde
Ring 46 35 15 15

Algade 43,
4000 Roskilde
Tlf: 46 35 15 15
roskilde@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Roskilde

Klaus Graversen
Advokat, Partner, Højesteret

Jeg er uddannet som cand.jur fra Københavns Universitet i 1983. I 1986 blev jeg advokat og har i mange år haft møderet for Højesteret. Jeg har været partner og medindehaver af ADVODAN Roskilde siden 1992.

Til daglig rådgiver jeg en bred vifte af erhvervsklienter og privatpersoner, og jeg lægger stor vægt på at yde en hurtig, grundig og kvalificeret rådgivning på en måde, så alle forstår, hvad der ligger bag juraen. Det er vigtigt, at min rådgivning skaber værdi.

Jeg er specialist i handel med fast ejendom og har årligt rigtig mange handler, såvel for private som for erhvervsvirksomheder. Jeg er medlem af Danske BOLIGadvokater, og min rådgivning i privathandlerne følger de kvalitetskrav, som foreningen har vedtaget.

Endvidere har jeg stor erfaring med udarbejdelse af testamenter samt behandling af dødsboer.

I erhvervsretlige sager beskæftiger jeg mig navnlig med selskabsret og generationsskifte, ligesom jeg er formand for og bestyrelsesmedlem i flere erhvervsdrivende selskaber og fonde.

Når jeg ikke arbejder, er jeg medlem af Roskilde Rotary Klub samt en række andre erhvervsfaglige netværk. Jeg har igennem mange år haft en stor passion for vin, og jeg har gennem snart 30 år haft en lille vinimport primært med tyske vine som hobbybeskæftigelse. 

 

 

 

GØR SOM 12.732 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.732 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.