Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Roskilde
Ring 46 35 15 15

Algade 43,
4000 Roskilde
Tlf: 46 35 15 15
roskilde@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Roskilde

Maiken Breum
Advokat, Partner, Landsret

Mit navn er Maiken Breum, jeg er advokat med møderet for landsretten, derudover er jeg en af de fem partnere hos Advodan Roskilde. Jeg beskæftiger mig primært med familieret, forældremyndighed, bopæl, samvær og børnetvangsfjernelse.

I foråret i 2004 blev jeg uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet. Jeg har arbejdet hos SKAT, blandt andet i Landsskatteretten inden jeg blev ansat hos ADVODAN Roskilde i december 2006 som advokatfuldmægtig og senere som advokat. I 2011 blev jeg en af de dengang fire partnere i ADVODAN Roskilde.

Som advokat arbejder jeg med en bred vifte af forskellige sager og forskellige klienter. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg møder mine klienter med menneskelig forståelse for deres problematik. Derudover er jeg en nærværende og løsningsorienteret advokat.

Specialist i børnesager
Jeg arbejder med alle type sager, der vedrører børn bl.a. forældreansvarssager om forældremyndighed, bopæl og samvær for børn og anbringelsessager.

I årenes løb har jeg fået en stor erfaring på børneområdet og møder til stadighed i familieretshuset, retten, kommuner, børne- og ungeudvalg og ankestyrelsen. Grundet min omfattende erfaring, er jeg blevet en efterspurgt børneadvokat, og jeg er udpeget af socialministeren til optagelse på lister over advokater, der kan anvendes i internationale sager om børnebortførelser.

I samarbejde med min kollega advokat Thorbjørn Thomsen, har jeg facebooksiden "Tvangsanbringelse tvangsfjernelse retssikkerhed", hvor der er mulighed for at få gode råd og vejledning om anbringelse af børn udenfor hjemmet. Du er kan også læse mere her: https://tvangsanbringelse.dk/.

Jeg har også en facebookside om forældreansvar "Forældremyndighed Retssikkerhed". Du kan også læde mere her: https://algade43.dk/html/side/13 

Passion for naturen og hjemmedyrkede madvarer

Fritiden bliver nydt i haven eller i naturen. Jeg elsker at dyrke min egen mad eller samle den i naturen. Når jeg skal tage en lille pause fra alle sagsmapperne på kontoret, bliver den bl.a. brugt på at dyrke yoga. Jeg elsker at være sammen med min familie, som består i min mand og vores to voksne sønner.

Jeg er frivillig rådgiver hos Mødrehjælpen i Roskilde og oplægsholder på familiekurserne hos sundhedsplejersken i Roskilde. Derudover er jeg medlem af Danske Familieadvokater, Danske Boligadvokater og netværket Ladies Circle.

Kontaktoplysninger Maiken Breum
Du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf:46 35 15 15. Hvis du gerne vil have en opringning fra mig, skal du blot sende mig en mail på: maum@advodan.dk. Skriv i mailen de oplysninger du ønsker, at jeg skal bistå eller rådgive dig om, så hører du snarest fra mig.

Læs mere om os her: www.algade43.dk

ADVODAN Roskilde – Et netværk til forskel

 

GØR SOM 12.724 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.724 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.