Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Roskilde
Ring 46 35 15 15

Algade 43,
4000 Roskilde
Tlf: 46 35 15 15
roskilde@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Roskilde

Tvangsfjernelse af børn

Vi er et advokatkontor med speciale i sager om tvangsfjernelse og tvangsanbringelse af børn.

Alle familier oplever en voldsom krise og ofte magtesløshed i sager om anbringelse af børn uden samtykke – som normalt omtales som tvangsanbringelse og tvangsfjernelse.

Vi har stor forståelse for den vanskelige situation og har støttet mange forældre og børn i sager om tvangsfjernelse/tvangsanbringelse.

Stor ekspertise
Vi kan tilbyde professionel bistand og støtte gennem hele forløbet, så sagen ender på den bedst mulige måde for jer og jeres barn.

Vi har stor ekspertise i flere forskellige typer tvangsfjernelsessager og kan derfor være behjælpelige uanset sagstype inden for tvangsfjernelse/tvangsanbringelse af børn. Som udgangspunkt er vi landsdækkende, og vi hjælper med tvangsfjernelsessager over hele Danmark. Stort i alle kommuner i Danmark har vi haft sager.

Vi fører om nødvendigt sagen gennem alle instanser – Børn- og ungeudvalget,  Ankestyrelsen, Byretten og Landsretten.  

Derudover har vi et meget stort netværk, som omfatter støttepersoner, bisiddere, støtteorganisationer, psykologer og været også deltaget politisk i vist omfang omkring børnesager, da vi oplever, at ”systemet” alt for ofte ikke fungerer godt nok.

Efter at have ført særdeles mange sager om tvangsfjernelse/tvangsanbringelse har vi et indgående kendskab til, hvilke forhold og argumenter, som er vigtige for sagen.

Det er vigtigt, at familien eller barnet i en sag om tvangsfjernelse/tvangsanbringelse har en advokat med stort kendskab til børnesager.

Vi arbejder med tvangsfjernelse i Roskilde og omegn, herunder Jyllinge, Solrød, Greve, Lejre, Viby Sjælland m.fl.

GØR SOM 12.291 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.291 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.