Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort

Advodan Slagelse

Malene Løkkegaard
Advokat

Malene Løkkegaard indgår i ADVODAN Slagelses erhvervsteam og rådgiver virksomheder om særligt ansættelsesret, kontrakter og persondatabeskyttelse samt bistår med håndtering af tvister og retssager.

Malene er cand.jur. fra Købehavns Universitet i 2012 og af Justitsministeriet i Danmark beskikket som advokat i 2017. Malene har de seneste år arbejdet i Slagelse - først som advokatfuldmægtig og siden advokat - og har et bredt kendskab til det lokale erhvervsliv.

Ekspert i Persondataret

Malene har opnået den anerkendte certificering CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe), som er en ISO-akkrediteret certificering indenfor de juridiske aspekter af europæisk persondataret. Malene er også certificeret til at arbejde med den praktiske implementering af persondataprojekter og politikker - CIPM (Certified Information Privacy Manager. 

Malene har sammen med advokat Louise Lecanda, som ligeledes indgår i ADVODAN Slagelses persondata team, fokus på at hjælpe virksomheder med konkrete tiltag og praktiske løsninger, med henblik på at opnå compliance med Persondataforordningen. Malene rådgiver både små og store virksomheder om persondataretlige forhold.

Specialist i personskadeerstatning

Malene er specialiseret inden for personskadeerstatning og hjælper tilskadekomne med at opnå den erstatning, de har krav på. Det gælder både, godtgørelse for svie og smerte, erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, godtgørelse for varigt mén, erstatning for tab af erhvervsevne, helbredelsesudgifter og andre udgifter.  Malene hjælper med kontakten med skadevolder (der ofte er repræsenteret af et forsikringsselskab), indhentelse af dokumentation, opgørelse af erstatningskravet samt anlæggelse af retssag, hvis skadevolder eller forsikringsselskabet ikke vil anerkende erstatningskravet. 

Malene har erfaring med arbejdsskadesager, færdselsulykker, faldskader, patientskader og voldsoffersager. Sager om personskadeerstatning kan ofte være langvarige, og der indgår ofte mange dokumenter i form af lægejournaler, lægeerklæringer, udtalelser og afgørelse af Arbejdsmarkedets Erhverssikring mm., og det kan derfor være en god ide at få hjælp til at styre erstatningssagen.

Hvis der er en ansvarlig skadevolder, vil skadelidte også have krav på erstatning til rimelige advokatomkostninger. Er det nødvendigt at udtage stævning for at få klarhed over erstatningssag kan sagen være dækket af en retshjælpsforsikring.

Naturelsker og aktiv i lokalsamfundet

Malene er født og opvokset lidt uden for Slagelse og bor idag på en landejendom ved Sorø ved  sammen med sin mand og 3 børn. Fritiden bliver brugt med familien og gerne ude i det fri på hesteryg, shelterture og vandreture. Malene tager aktivt del i Sorø lokalsamfund og er medlem af bestyrelsen for Sorø Fri Fagskole og bestyrelsen for Sorø Skovbørnehave.

 

GØR SOM 12.722 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.722 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.