PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Malene Løkkegaard

Advokat, CIPP/E og CIPM certificeret persondatarådgiver

Malene Løkkegaard

Advokat, CIPP/E og CIPM certificeret persondatarådgiver

Malene Løkkegaard

Advokat, CIPP/E og CIPM certificeret persondatarådgiver
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Erfaring og resultater

CIPP/E certificeret persondatarådgiver
CIPM certificeret persondatarådgiver

Om Malene

Jeg er specialiseret i forsikrings- og erstatningsret og rådgivning om erhvervsjura.

Jeg har stor erfaring med at rådgive om ansættelses- og arbejdsret, kontrakter og GDPR.

 

Forsikrings- og erstatningsret

Jeg fører retssager om forsikrings- og erstatningsretlige spørgsmål. Jeg behandler både spørgsmål om ansvarsgrundlaget, når der er sket en skade, og opgørelsen af erstatningen, når f.eks. en maskine er brændt, der er sket en skade på byggepladsen og når mennesker er kommet til skade.

Jeg hjælper også i sager om erstatning forud for retssagen. Jeg håndterer f.eks. sager om erstatning for personskader, hvor jeg hjælper med at opgøre og dokumentere erstatningskravet og med at holde overblikket over sagen.

Erhvervsrådgivning

Jeg har stor erfaring med juridisk og forretningsmæssig rådgivning af virksomheder inden for ansættelses- og arbejdsret, kontrakter og GDPR. Jeg fokuserer på bæredygtige løsninger, der tager højde for mine kunders behov og juraens muligheder.

Jeg fører også forligsforhandlinger og retssager om erhvervsretlige tvister. Jeg håndterer tvister om misligholdelse af aftaler, usaglige afskedigelser og uenigheder om forståelsen af en kontrakt.

Jeg er aktiv i bestyrelsesarbejde.

Som advokat brænder for jeg at finde den rigtige løsning til min kunde. Jeg undersøger og lytter til min kundes ønsker, behov og muligheder. Når jeg håndterer tvister, søger jeg først og fremmest at løse konflikten gennem forligsforhandling og mægling.

Vise mere