Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Store Heddinge
Ring 56 50 29 00

Trianglen,
4660 Store Heddinge
Tlf: 56 50 29 00
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Store Heddinge

Advodan Store Heddinge

Trianglen,
4660 Store Heddinge
Tlf: 56 50 29 00
SEND OS EN E-MAIL

Kundeoplysninger

Menu

Elo Jensen
Advokat, Partner

Mine hovedarbejdsområder er dødsboer, tvangsauktioner og straffesager. Derudover beskæftiger jeg mig en del med testamenter, ægtepagter, ejendomshandler, konkurser, gældssaneringer og værgemål.

Områder som selskabsret, entrepriseret, civile retssager og almindelig inkasso varetages af andre advokater på kontoret.

Områder som EU-ret, internationale retsforhold og varemærker/patenter ville vi kun have ganske få sager af og ikke få den fornødne ekspertise i, og sådanne sager overlader vi derfor til andre advokater i ADVODAN-kæden.

Jeg fik juridisk embedseksamen i 1981. De første 4 år var jeg ansat som dommerfuldmægtig og i Justitsministeriet. I den periode fik jeg advokatbestalling. Fra 1985 har jeg været advokat, siden 1986 som medejer i det samme firma i Store Heddinge.

Jeg har været autoriseret bobestyrer siden bobestyrersystemet blev indført i 1997 og har siden retskredsreformen i 2007 været autoriseret ved skifteretten i Roskilde.

Jeg har været benificeret advokat i mere end 20 år, nu ligeledes siden 2007 ved retten i Roskilde.

Derudover er jeg af Statsforvaltningen antaget som fast værge, hvilket jeg har været, siden det system blev indført for godt 15 år siden.

Der er også et liv ved siden af arbejde.

Jeg bor privat i Ringsted og har engageret mig i politik i partiet Venstre som bl.a.:

Formand for bestyrelsen for Venstre i Ringsted og dermed automatisk medlem af Venstres Hovedbestyrelse.

Formand for bestyrelsen for Venstre i Region Sjælland.

Medlem af Venstres forretningsudvalg.

Endvidere er jeg formand for Skatteankenævn Midt- og Østsjælland, som behandler klager over afgørelser fra SKAT fra skatteborgere i Greve, Solrød, Køge, Stevns og Ringsted kommuner.

 

 

GØR SOM 12.732 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.732 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.