PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Peter Vang

Advokat (H), partner

Peter Vang

Advokat (H), partner

Peter Vang

Advokat (H), partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Møderet for Højesteret
Beneficeret forsvarer
Mediator/retsmægler

Om Peter

Erhvervsret

Jeg er advokat hos Advodan Bornholm. Jeg er specialiseret i erhvervsjuraen samt insolvensretten. Det omfatter rådgivning af nye iværksættere, små og mellemstore virksomheder samt større bornholmske virksomheder.

Det kan være stiftelse af selskaber, fonde og selvejende institutioner, behandling af tvister under vejs samt ved krisesituationer i virksomheden, i forbindelse med rekonstruktion eller i forbindelse med virksomhedsophør eller -videreoverdragelse.

Som en naturlig del af erhvervsretten sidder jeg i bestyrelsen for en række selskaber og foreninger, og har et bredt netværk på Bornholm.

Ved mit arbejde med alle sagstyper søger jeg altid at være resultatorienteret og samtidig være meget fokuseret på at opnå det optimale resultat netop for dig og din virksomhed.

 

Konflikter

Konfliktløsning er en væsentlig del af mit arbejde. Jeg er uddannet mediator, og har siden 2008 været antaget som retsmægler ved Retten på Bornholm og Østre Landsret.

Derudover fører jeg civileretssager og er beneficeret forsvarer.

 

Ejendomshandler

Alle der foretager den store beslutning at købe hus har brug for rådgivning, og jeg yder kvalificeret assistance hele vejen i processen.

Vis mere

Mere om Peter

Andre arbejdsområder

Andre arbejdsområder

Bestyrelsesarbejde
Straffesager
Køb og salg af bolig
Konfliktløsning/mediation
Erhvervslejekontrakter
Fonde og foreninger
Iværksætterrådgivning
Selskabsret

Det siger vores kunder

Jeg har brugt advokat Peter Vang og Advodan Bornholm i Rønne til at løse flere opgaver - blandt andet: Hushandler, arvesag, virksomhedskøb. Advodan Bornholm har et godt ry, og jeg får altid en meget personlig hjælp, og har stor tillid til medarbejderne hos Advodan Bornholm, der altid har løst mine problemer til min tilfredshed. Jeg kan varmt anbefale advokat Peter Vang og Advodan Bornholm
Kenn Kjellberg

Det siger vores kunder

Jeg har flere gange brugt Peter Vang fra Advodan Bornholm. Han er altid hurtig til at svare og i et sprog, som man forstår. Han fik mig til at føle mig tryg og i gode hænder. Jeg kan varmt anbefale at bruge Peter Vang - han er skarp, professionel og kompetent
Louise Kiel