PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ansættelseskontrakt

Skal du ansætte medarbejdere til din virksomhed, så skal du have en ansættelseskontrakt til dem. Ansættelseskontrakten beskriver vilkårene for medarbejderne i din virksomhed.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Gennemgang af klasuler
  3. Udarbejdelse og gennemgang af ansættelseskontrakter

Få rådgivning til dine nyansættelser af en Advodan-advokat

Ansættelseskontraktens indhold vil variere alt efter, hvilken form for ansættelse der bruges. Fx er der forskel på rettighederne for timelønnede og funktionærer. Undersøg, hvilke vilkår der gælder for din type af ansættelse, eller tag fat i os – så hjælper vi dig igennem til færdig kontrakt.

Advodan kan hjælpe dig med ansættelseskontrakter til dine medarbejdere. Vi hjælper blandt andet med:

  • Udarbejdelse og gennemgang af ansættelseskontrakter
  • Rådgivning om ansættelsesbevisloven
  • Rådgivning om funktionærloven
  • Rådgivning om lønmodtagerens generelle rettigheder
  • Mulighederne for særlige ansættelsesklausuler

Tag kontakt i dag, og lad en erfaren advokat udarbejde dine ansættelseskontrakter.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i ansættelsesret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Lader du en specialiseret advokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

Indsender formularen...

Har du brug for hjælp til at oprette en ansættelseskontrakt?

Få hjælp til