PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Bortvisning af medarbejder

Bortvisning betyder, at du som arbejdsgiver stopper din medarbejders ansættelse med øjeblikkeligt varsel. Det stiller store krav til virksomheden at bortvise en medarbejder, vi anbefaler derfor, at du får hjælp fra en advokat.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Faglig vurdering af en bortvisning
  3. Gennemgang af medarbejderforhold

Har du brug for rådgivning om bortvisninger på din arbejdsplads?

Som arbejdsgiver har du ret til at opsige din medarbejder, hvis der er en væsentlig misligholdelse til det. Ved en almindelig opsigelse har din medarbejder ret til at blive sagt op med sit individuelle opsigelsesvarsel, ligesom vedkommende også har ret til sin sædvanlige løn under opsigelsesperioden. Situationen er derimod en anden, hvis din medarbejder har misligholdt sin ansættelse i en sådan grad, at det er uacceptabelt. I det tilfælde har du som arbejdsgiver mulighed for at bortvise vedkommende og dermed bringe ansættelsesforholdet til øjeblikkeligt ophør – herunder også lønudbetalingen.

Advodan kan hjælpe dig, hvis du får brug for at bortvise en medarbejder. Vi rådgiver blandt andet om:

  • Hvorvidt bortvisningen er berettiget
  • Hvordan en bortvisning bør foretages
  • Virkningerne af en bortvisning
  • Medarbejderes ret til løn under en bortvisning
  • Medarbejderens rettigheder i forhold til personalegoder såsom bil, telefon og lign.

Tag kontakt i dag, og lad en erfaren advokat hjælpe dig med at håndtere bortvisningen af en medarbejder.

 

 

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i ansættelsesret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Lader du en specialiseret advokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til