PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Hjælp til opstart af virksomhed

Det er en god idé at tage en advokat med på råd, hvis du ønsker at oprette en virksomhed. På den måde sikrer du, at du opretter den virksomhedsform, der passer bedst til dig og dine fremtidsplaner, og at du har den rette tilgængelige dokumentation.

Vi tilbyder:

 1. Personlig rådgivning
 2. Hjælp til stiftelsen af din nye virksomhed
 3. Hjælp til udarbejdelse af dokumenter og vedtægter

Få hjælp til opstart af virksomhed

Går du med en forretningsidé i maven? Vi hjælper dig videre, hvis du gerne vil starte virksomhed, men er i tvivl om, hvor du skal begynde.

Det kan hurtigt blive en kompliceret proces, når du skal opstarte en virksomhed. Der er mange forskellige aspekter, du skal have styr på fra: virksomhedstyper, selskabsformer, dokumenter, vedtægter, økonomi mv.

Hos Advodan har vi flere specialiserede erhvervsadvokater, der kan hjælpe dig med at oprette din virksomhed. Vi hjælper blandt andet med:

 • Rådgivning om virksomhedstyper og selskabsformer
 • Hvilken type passer bedst til dig?
 • Hvad er dine fremtidsplaner for virksomheden?
 • Hvilke dokumenter, du skal have styr på, og hvad der skal offentliggøres
 • Vedtægter
 • Økonomi og hæftelse
 • Kontrakter
 • Tvister mellem ejere
 • Rådgivning om bestyrelse

Hvis du ønsker hjælp til eller rådgivning om dine virksomhedsdrømme, så kan vi hjælpe dig sikker i gang i dag.

Vi hjælper dig sikkert i gang med din nye virksomhed

Advodan - personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i virksomhedsformer, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en SMV, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde - både i vores rådgivning og dokumenter.

Lader du en specialiseret markedsføringsadvokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til