PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Ægtefællebidrag

Når man bliver skilt eller separeret, kan den ene ægtefælle kræve, at den anden skal betale et månedligt bidrag, dette kaldes ægtefællebidrag.

Vi tilbyder:

  1. Møde med skilsmisseadvokat
  2. Generel rådgivning
  3. Forhandling med modpart

Vi hjælper med ægtefællebidrag ved skilsmisse eller separation

Ægtefællebidrag kan komme på tale, hvis der er stor forskel på din og din tidligere ægtefælles indkomst. Det kan derfor være relevant at lave en aftale om ægtefællebidrag, hvis fx den ene af jer har været hjemmegående og passet børnene, mens den anden har arbejdet og forsørget familien økonomisk.

Hos Advodan kan vi rådgive dig om ægtefællebidrag, hvad der er rimelig og hvad du skal gøre, hvis din tidligere partner ikke betaler. Vi hjælper blandt andet med:

  • Regler for ægtefællebidrag
  • Satser for ægtefællebidrag og fastlæggelse af beløb med udgangspunkt i jeres situation
  • Hvor lang tid, der skal betales bidrag
  • Har I en ægtepagt? Hvilken indflydelse kan dette have
  • Ægtefællebidrag og skat
  • Hvis I ikke kan blive enige

Læs mere om ægtefællebidrag og skilsmisse.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i ægtefællebidrag og skilsmisse, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?