PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Få hjælp til deling af pension ved skilsmisse

Om I beholder jeres pensioner hver især, eller om I skal dele dem, når I bliver skilt, afhænger af, om de betragtes som ”rimelige” eller ej. Der er ingen klare regler for, hvad en ”rimelig” pensionsordning er. Hvis du har en pensionsopsparing hos din arbejdsgiver, er den som udgangspunkt ”rimelig”, hvis den svarer til, hvad der er normalt for dit fag og dit uddannelsesniveau. 

Hos Advodan kan vi rådgive dig om hvad det vil sige at have en ”rimelig” pensionsordning og hvad du kan forvente, hvis din tidligere partner og dig skal dele pensionerne imellem jer. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Om en deling er berettiget
  • Hvilke pensioner, der kan deles
  • Ægtepagt om deling af pensionsordninger

Læs mere om pension og skilsmisse.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i pension og skilsmisse, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?