PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Bistandsadvokat

En bistandsadvokat fra Advodan kan tage hånd om din sag og vejlede dig gennem hele forløbet, hvis du har været offer for en forbrydelse.

Vi tilbyder:

  1. Rådgivning om dine rettigheder
  2. Hjælp til at tale din sag
  3. Støtte gennem hele forløbet

Bistandsadvokat: Vi hjælper, hvis du har været udsat for en forbrydelse

Du kan som udgangspunkt frit vælge bistandsadvokat, og får du beskikket en bistandsadvokat af retten, bliver advokatens salær betalt af staten. Hos Advodan har vi specialiserede bistandsadvokater, som kan hjælpe dig både før, under og efter retssagen, så du føler dig tryg i hele processen.

En bistandsadvokat fra Advodan

  • Varetager kun dine interesser
  • Rådgiver dig om dine rettigheder og forløbet hos politiet og i retten
  • Bistår dig under afhøring hos politiet
  • Sørger for at du får fremsat et eventuelt krav om erstatning mod gerningsmanden

Advokaten taler selvfølgelig også din sag i retten og sørger for, at du ikke bliver stillet unødvendige spørgsmål om din troværdighed eller fx om din tidligere seksuelle adfærd i en sag om voldtægt. Er der grund til det, beder vi retten om, at gerningsmanden føres ud af lokalet, når du skal vidne.

Læs mere om straffesager.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder i din situation – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan kan vi hjælpe dig med personlig rådgivning og juridiske dokumenter inden for alle dele af privatretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-advokat både er ekspert i straffesager, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter. Vi starter også gerne med i fællesskab at afdække dit behov for hjælp, hvis du er i tvivl om, hvilken rådgivning eller hvilke dokumenter der er relevante i din situation.

 

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?