Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Ejendomsadministration

Ejerforening

I en ejerforening er det bestyrelsens primære opgave at lede foreningen og træffe beslutninger. Men ifølge vedtægterne er det ofte også bestyrelsen, der skal varetage både de administrative og praktiske opgaver på ejendommen, og det er tidskrævende. ADVODANs ejendomsadministration tager ansvar for foreningens daglige drift, regnskab og budget og sikrer, at jeres forening overholder loven. Derudover klarer vi alt det formelle omkring ejerforeningen, ligesom vi kan planlægge og lede generalforsamlinger.

Du er her

Generalforsamlingen skal følge loven
Ejerforeningens øverste myndighed er generalforsamlingen, hvor alle beslutninger vedrørende ejendommen og foreningens aktiviteter træffes. På mødet har foreningens medlemmer ret til at deltage, stille forslag og stemme.

Det er vigtigt, at generalforsamlingen følger lovens og vedtægternes krav. For eksempel skal indkaldelsen til generalforsamlingen altid ske med det varsel, der er fastsat i vedtægterne. Der er også formkrav til de bilag, der skal sendes ud sammen med indkaldelsen. Hvis generalforsamlingen ikke overholder kravene, risikerer I, at jeres beslutninger er ugyldige. 

Som ejendomsadministrator sikrer ADVODAN, at generalforsamlingen gennemføres korrekt, og at der træffes gyldige beslutninger i overensstemmelse med selskabets vedtægter. Vi står for indkaldelse, dagsorden og referat og er ofte mødeleder under generalforsamlingen.

Hold styr på regnskaber og bogføring
I en ejerforening er der mange terminer og frister at holde styr på. Samtidig kræver loven, at bogføringen af foreningens økonomi og fællesudgifter følger særlige regler. Vi hjæper jer med at sikre, at jeres ejerforening overholder lovgivningen i forhold til regnskaber og bogføring.

Har I styr på den daglige drift?
Der er mange praktiske gøremål forbundet med at drive en ejerforening. Med ADVODAN som ejendomsadministrator slipper I for at bekymre jer om den daglige drift. Vi opkræver blandt andet fællesudgifter og varetager kontakten til håndværkere og vicevært.

Hvis regninger ikke bliver betalt, sørger vi for at udsende rykkere. Vi orienterer bestyrelsen om restancer, og bliver det nødvendigt, videresender vi sager til inkasso.

Ved at samle ejendomsadministrationen hos ADVODAN kan I være sikre på, at foreningens daglige økonomi og drift hænger sammen.

Skyd genvej ved boligsalg
Skal en bolig i ejerforeningen sælges, hjælper ADVODANs ejendomsadministration med økonomi og formaliteter omkring salget. Vi kender ejerforeningens regnskaber og opstiller alle de tal og beregninger, som I skal bruge i salgsopstillingen.

Hos ADVODAN arbejder vi med mange ejerforeninger, og vi kender prisniveauet i jeres lokalområde. Derfor kan vi hjælpe med at fastsætte den rigtige salgspris og rådgive omkring alle aspekter ved salget.

Har du brug for hjælp til Ejendomsadministration?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp til Ejendomsadministration?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.