Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Inkasso

Inkasso - Småsagsproces

Har du ubetalte regninger på beløb under 50.000 kroner? Og har du behov for hjælp til at håndtere sagen, uden at advokatomkostningerne løber løbsk? Hos ADVODAN hjælper vi dig med at indkræve dine penge.

Du er her

Effektiv bistand ved småsager 

Ofte kan en dom i retten være den eneste løsning for at få dine skyldnere til at betale. ADVODANs inkassospecialister kan hjælpe dig med at føre din sag i civilretten, så du med en dom i hånden kan få dine skyldnere til at betale det, de skylder dig.

Når du har opnået dom over skyldner, kan sagen køre som almindelig fogedsag. Vi tager effektivt og billigt hånd om denne type sager og letter vejen for dig fra indsigelse til dom over skyldner.


ADVODAN hjælper dig med at:

  • Fastholde dine krav over for mindre skyldnere, selvom skyldner gør indsigelse.
  • Anlægge og føre din sag ved retten.
  • Administrere al korrespondance med retten.
  • Opnå dom over skyldner.

Før din sag selv

Reglerne for behandling af sager om mindre krav har blandt andet indflydelse på størrelsen af de tilkendte omkostningsbeløb. Samtidig giver reglerne dig mulighed for selv at anlægge og føre din sag ved retten, da retten forestår selve forberedelsen. Sagen anlægges ved at udfylde en stævningsblanket. Du kan vælge, om du selv vil føre sagen, eller om du vil lade ADVODANs inkassospecialister føre sagen fra start til slut.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der ikke nødvendigvis vil være fuld dækning for advokatens honorar i de tilkendte omkostninger – uanset om du vinder sagen. Du skal kontakte dit lokale ADVODAN-kontor for at få mere at vide om priser.

Rådgivning til dig

Du kan også få generel rådgivning i forhold til aftaler, kundeoplysninger og kreditpolitik hos vores inkassospecialister. Vi tilbyder desuden No Cure, No Pay og Basis Inkasso, ligesom vi kan hjælpe dig med at overvåge, at dine skyldnere rent faktisk betaler deres gæld til dig.

 

Ønsker du at starte en inkasso-sag, kan du udfylde nedenstående formular. Oplysningerne sendes til dit nærmeste ADVODAN-kontor (baseret på dit postummer). Du vil efterfølgende blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du trykker på ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail til dit nærmeste ADVODAN-kontor med de indtastede oplysninger. Derefter vil du blive kontaktet af en inkasso-medarbejder for det videre forløb.

Når du udfylder formularen og klikker ”Send”, bliver der automatisk sendt en e-mail med dine indtastede oplysninger til dit nærmeste ADVODAN-kontor. Herefter vil du blive kontaktet af en medarbejder fra dette kontor.
Dine data bliver ikke gemt på advodan.dk, men ligger kun i den e-mail, som bliver sendt til ADVODAN kontoret.
Alle ADVODAN-kontorer overholder ADVODANs persondatapolitik, herunder reglerne for opbevaring og sletning af e-mails med personoplysninger. Her kan du bl.a. læse, hvordan vi håndterer dine data og hvor længe.

Tak

Du vil blive kontaktet af en
advokat fra ADVODAN inden længe.

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Download PDF'en

Småsagsproces

Har du brug for hjælp til Inkasso?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.