PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Partnere, kunder og ansatte

På vores sider om partnere, kunder og ansatte bliver du godt klædt på til at håndtere de personlige forhold i din virksomhed. Find det emne, der er relevant for dig, eller kontakt en erhvervsadvokat for sparring.

Som arbejdsgiver er det vigtigt, at du har styr på personalejuraen – eller får hjælp til det fra en advokat. Få et overblik over reglerne for dig og dine ansatte her. Der kommer løbende nye regler inden for ansættelsesretten, og som arbejdsgiver er det dit ansvar at overholde loven. Gør du ikke det, kan du risikere at komme ud i konflikter, der koster din virksomhed mange penge.

Har du brug for rådgivning om din virksomhed og dine ansatte, står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt dit lokale Advodan-kontor for en uforpligtende samtale.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Ansættelse og medarbejdere

Der kommer løbende nye regler inden for ansættelsesretten, og som arbejdsgiver er det dit ansvar at overholde loven. Gør du ikke det, kan du risikere at komme ud i konflikter, der koster din virksomhed mange penge. 

Vi rådgiver bl.a. inden for: 

Læs mere om ansættelse og medarbejdere

Persondata

Alle virksomheder behandler persondata i dag – enten om medarbejdere eller på kunder. Hos Advodan kan vi hjælpe dig med et overblik over de vigtigste temaer inden for lovgivningen om persondata. Du kan også kontakte en GDPR-advokat for konkret rådgivning om din virksomhed. 

Læs mere om persondata

Samarbejdsaftaler med kunder, leverandører og andre partnere

Samarbejde med kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere er afgørende for din virksomheds eksistens. Ordentlige samarbejdsaftaler forebygger konflikter, sikrer stabilitet, forbedrer likviditet og øger værdi af din virksomhed.

Læs mere om samarbejdsaftaler

Inkasso - få styr på dårlige betalere

Inkasso er inddrivelse af gæld. Har du dårlige betalere, kan det være nødvendigt at sende sagen til inkasso, hvis du vil have dine penge igen. Har du brug for hjælp til, hvordan du skal forholde dig til inkasso, er du velkommen til at kontakte os for en samtale om din situation.

Vi kan bl.a. hjælpe med: 

Læs mere om inkasso
Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til