PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Kunde- og konkurrenceklausuler

En konkurrenceklausul kan være en nødvendighed for at sikre mod konkurrencehandlinger fra tidligere medarbejdere. En kundeklausul er et forbud mod at have forretningsmæssig forbindelse til en tidligere arbejdsgivers kunder eller forretningsforbindelser.

Vi tilbyder:

  1. Personlig rådgivning
  2. Gennemgang af kontrakter og klausuler

Har du brug for rådgivning om kunde- og konkurrenceklausuler?

Hos Advodan anbefaler vi, at du allerede ved ansættelsen overvejer, om der er behov for en eventuel konkurrence- eller kundeklausul i ansættelseskontrakten.

Advodan kan hjælpe dig med at udarbejde din virksomheds kunde- og konkurrenceklausuler. Vi tager blandt andet udgangspunkt i:

  • Din branche
  • Hvad der skal ske, hvis der handles i strid med klausulerne
  • Klausulernes varighed
  • Kompensation
  • Opsigelse af klausul
  • Bortvisning og opsigelse af medarbejderen
  • Hvad der skal ske med klausuler, hvis din virksomhed skulle gå konkurs

Tag kontakt i dag, og lad en erfaren advokat hjælpe dig med at udarbejde din virksomheds klausuler.

Allierer du dig med en Advodan-advokat, bliver du klædt på til at navigere i de juridiske krav og muligheder for din virksomhed – og får tryghed omkring hele processen.

Advodan – personlig rådgivning, lokal indsigt og jura i øjenhøjde 

Hos Advodan tilbyder vi personlig, juridisk rådgivning inden for alle dele af erhvervsretten. På vores over 20 kontorer fordelt rundt i landet, arbejder der mere end 100 jurister. Det betyder, at din Advodan-erhvervsadvokat både er ekspert i ansættelsesret, har kendskab til dine lokale udfordringer og kan trække på viden og erfaring fra sparringspartnere landet over.

Vi kan hjælpe med dine juridiske spørgsmål, konflikter eller andre behov, hvad end du arbejder i en lille/mellemstor virksomhed, fond eller forening. Vi ved, at juridiske problemstillinger kan være komplekse i både form og indhold. Derfor er det centralt for os at møde vores kunder i øjenhøjde – både i vores rådgivning og dokumenter.

Lader du en specialiseret advokat fra Advodan bistå med dine kontrakter, sikrer du, at de lever op til den gældende lovgivning og afspejler din virksomheds behov og ønsker bedst muligt. Vi rådgiver dig om potentielle risici og muligheder og hjælper dig med at ensrette kontrakterne med virksomhedens andre kontrakter, hvor det er en fordel. Er du i tvivl om dit konkrete behov, fx om en kontrakt overhovedet er nødvendig, starter vi med i fællesskab at afdække dette.

Indsender formularen...

Har du brug for rådgivning?

Få hjælp til