Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skat

Ansatte

En attraktiv lønpakke gør det nemmere at tiltrække og holde på dine medarbejdere. Og med kendskab til skattereglerne kan både din virksomhed og dine ansatte få mest muligt for pengene.

Du er her

Firmabetalt offentlig transport som eksempelvis gratis togkort er nogle af de muligheder, din virksomhed har for at tilbyde dine medarbejdere en attraktiv lønpakke, der ikke koster virksomheden ekstra.

Andre personalegoder som fri telefon og internetforbindelse til hjemmet kan også være en attraktiv metode til at fastholde sine medarbejdere.

Hos ADVODAN rådgiver vi om din virksomheds muligheder for at tilbyde attraktive lønpakker til dine medarbejdere. Vi hjælper dig, så alle parter opnår den mest optimale løsning.

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.696 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.696 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.