Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Skat

Kontrolbesøg fra SKAT

SKAT har ret til at møde op i din virksomhed og kontrollere eksempelvis regnskaber, varer og ansættelsesforhold. Kontrolbesøget kan være varslet på forhånd eller ske uanmeldt. I begge tilfælde anbefaler ADVODAN, at du straks kontakter en advokat med speciale i skat.

Du er her

Under et kontrolbesøg kan du vælge at lade din advokat eller revisor repræsentere dig. Hvis SKAT møder op uanmeldt, er det en god idé at ringe til ADVODAN, der aftaler et nyt kontrolbesøg, hvor vores skattespecialister kan være til stede fra starten.

Oplysninger til SKAT
Det er vigtigt, at du giver SKAT de oplysninger, som de beder om. Samtidig skal du dog være opmærksom på, at du ikke udleverer flere informationer end nødvendigt eller svarer uforberedt på spørgsmål, som du ikke føler dig sikker på. 

Oplysningerne kan nemlig have afgørende indflydelse på dine skatteforhold, og dine umiddelbare svar kan være svære at ændre senere, hvis du ikke har skriftlig dokumentation for, at tingene faktisk forholder sig anderledes.

Du kan med fordel lade din advokat styre, hvilke informationer der bliver videregivet til SKAT.

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Har du brug for hjælp til Skat?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.696 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.696 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.