Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan

Menu

Personskadeerstatning

Erstatningsadvokat

Når du er kommet til skade, er der regler, som sikrer, at du ikke lider økonomisk tab og får kompensation for eventuelle varige mén efter ulykken. Men skal du have den korrekte erstatning, kræver det, at din skadessag bliver grebet rigtigt an fra begyndelsen.

Du er her

En forkert fremgangsmåde i en erstatningssag kan betyde, at du går glip af penge. Kontakt derfor en erstatningsadvokat hurtigst muligt efter ulykken.

Hvad hjælper en erstatningsadvokat med?

Vores erstatningsadvokater kan hjælpe dig med at nå det optimale resultat enten i en retssag ved domstolene eller ved et forhandlet udenretligt forlig i en erstatningssag. Erstatningssager involverer typisk store beløb, som er af afgørende betydning for de involverede parter. Det er derfor vigtigt at have en dygtig advokat i dit ringhjørne helt fra starten.

 

Udgifter til erstatningsadvokat

Ofte er det sådan, at den, der er ansvarlig for en skade, er dækket af en ansvarsforsikring. Det involverede forsikringsselskab og den skadelidte har som udgangspunkt modsatrettede interesser, og det kan i mange tilfælde være nødvendigt for den skadelidte at benytte sig af advokatbistand. Tilskud til udgifter til advokatbistand kan kræves erstattet af den, der har forvoldt skaden – og dermed det involverede forsikringsselskab.

Anmeldelse af personskade

En personskade kan være starten på en svær tid både menneskeligt og økonomisk, det er derfor afgørende, at du får god juridisk rådgivning og menneskelig opbakning igennem hele forløbet. Det har afgørende betydning, at du bliver bekendt med din fulde retsstilling og træffer de rigtige valg og beslutninger.

erstatningsadvokat

Skadelidte og forsikringsselskabet har ofte modsatrettede interesser, og du bør derfor aldrig lade dit forsikringsselskabs vurdering stå alene. Lad en god erstatningsadvokat vurdere din forsikringsmæssige og erstatningsretslige retsstilling, så du er sikker på at få den erstatning, som du har ret til og krav på.

For at få personskadeerstatning skal du anmelde skaden. Hvem, du skal kontakte, og hvordan det skal ske, afhænger af, om du er kommet til skade i trafikken, på sygehuset, i fritiden eller på jobbet.  Uanset, hvor du befandt dig, da uheldet var ude, er der mange tidsfrister at holde styr på, når du skal anmelde din skade.

 

Forældelsesfrister:

Det er meget vigtigt at være opmærksom på frister for anmeldelse og forældelse. Det kan være nødvendigt, at søge hjælp til at opnå suspension af forældelsesfristerne, så du ikke mister retten til erstatning.

 

Hos ADVODAN får du tilknyttet en dygtige erstatningsadvokat, som er klar til at rådgive dig om din erstatningssag og håndtere din sag igennem hele forløbet fra start til slut. Vi kan hjælpe dig med alle dele af erstatningsretten og forsikringsretten samt sagens økonomiske elementer. Vi kan også hjælpe dig med at afdække, om du er tilstrækkeligt forsikret som f.eks. arbejdsgiver eller i privatlivet.
ADVODAN håndterer sagen for dig fra start til slut og sørger for, at du får den erstatning, du har krav på. Samtidig repræsenterer vi kun dig, og vi arbejder kun for dine interesser.

 

Har du brug for hjælp til Personskadeerstatning?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Læs også

Har du brug for hjælp til Personskadeerstatning?

Indtast dit postnummer og find nummeret på en af vores dygtige advokater i nærheden af dig.

Du er her
GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.