PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Louise Brandt Rosenkilde

Advokat, Partner

Louise Brandt Rosenkilde

Advokat, Partner

Louise Brandt Rosenkilde

Advokat, Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

2017
Advokatbestalling
100+
Erstatningssager
2021
Møderet for Landsretten

Om Louise

Jeg er advokat og partner hos Advodan Thisted, hvor jeg er en del af vores team erhverv.

Jeg arbejder primært med erhvervs- og selskabsret, retssager, ansættelsesret, entrepriseret, lejeret og forsikringsaftaleret. Derudover har jeg specialiseret mig indenfor erstatningsret og særligt i personskadesager.
Jeg arbejder målrettet på at rådgive mine klienter på et højt juridisk niveau, men på en måde som er forståelig og hvor den enkelte føler at man bliver hørt. Jeg sætter således også en ære i, altid at være tilgængelig for mine klienter.


Erhvervs- og selskabsret i fokus

I det daglige beskæftiger jeg mig primært med erhvervs- og selskabsret og bistår således områdets virksomheder og iværksættere med den nødvendige rådgivning, som sikrer at de er godt klædt på til at takle både små og store udfordringer. Det kan fx være i forbindelse med selskabsstiftelse, køb og salg af virksomheder eller ejendomme, fusion, generationsskifte, salgs- og leveringsbetingelser, erhvervsudlejning, ansættelse og opsigelse af medarbejdere, mv.

 

Brænder for retssager

Jeg fører mange retssager ved domstolene og ved voldgiftsretterne hvert eneste år af forskellig karakter. Noget af det som kendetegner mig i disse typer sager er, at jeg brænder for sagerne og derfor også altid er klædt på til tænderne, når jeg møder i retten for en klient.

 

Ekspert i personskadeerstatning

Jeg er specialist indenfor forsikrings, erstatnings og personskadesager, hvor jeg primært rådgiver private skadelidte klienter overfor et forsikringsselskab eller en ansvarlig skadevolder.

Det er vigtigt for mig, at rådgivningen sker i et tillidsfuldt samarbejde, og at klienten altid kan komme i kontakt med mig i løbet af rådgivningsprocessen.

 

Fingeren på pulsen i lejeretlige tvister

Foruden mit arbejde hos Advodan Thisted sidder jeg også i bestyrelsen i Thisted Udlejerforening, hvilket betyder, at jeg altid har fingeren på pulsen på, hvad der sker på det lejeretlige område.

Mere om Louise

Andre brancher og arbejdsområder

Kurser og certifikater

Medlem af

Andre brancher og arbejdsområder

Voldgiftsager

Kurser og certifikater

Forsikringsakademiet

Medlem af

Thisted Udlejerforening
Future / YPN

Det siger vores klienter

Louise Brandt Rosenkilde er med sin faglig dygtighed en fantastisk hjælper, som med stor kampgejst er gået ind i vores sager – humørfyldt og god kommunikation samt yderst professionel gør bare, at vi er helt trygge i hendes hænder. DE VARMESTE ANBEFALINGER HERFRA
Dorte og Kim KD Boligudlejning I/S

Det siger vores klienter

Det kan klart anbefales at bruge Louise Rosenkilde som advokat. Hun er utrolig dygtig og hurtig til få tjekket op på ens sag, og sørger for at sagen ikke bare kører i lang drag.
Helle Pedersen

Det siger vores klienter

Vi kan varmt anbefale advokat Louise Rosenkilde. Hun har med stor succes vundet de opgaver vi har givet hende. Hun er meget kompetent, tillidsvækkende og går direkte til sagen. Hun står altid klar med rådgivning og vejledning. Hun er advokaten som bestemt ikke skal undervurderes, hun er knivskarp.
Thomas H. Jensen Ejer & Direktør Vils Tegloverliggere A/S

Det siger vores klienter

Vi følte os trygge ift. juraen og godt inddraget i hele processen. Louise er knivskarp på juraen og havde os med i sagen på en god og tryg måde. Louise formåede hele tiden at holde fokus på det vigtige i vores sag og var skarp og præcis i retten. Vi oplevede stor faglighed ift. at kombinere vores faktiske forhold med de relevante paragraffer
Sigrid & John

Det siger vores klienter

Advokat Louise Rosenkilde, har ført sag for os vedr. kloakering, der ikke fungerede ved overtagelse af ejendom. Louise Rosenkilde har under hele sagen været saglig, kompetent og imødekommende. Under retssagen bevarede hun fokus på det saglige og undlod at 'sværte' de implicerede til personligt, hvilket jeg har stor respekt for. Sagen blev vundet i Byretten. Jeg kan kun give Louise Rosenkilde de bedste anbefalinger.
Anette

Det siger vores klienter

Med skiftende advokater på personerstatningssagen har Advodan Thisted gennem næsten 11 år arbejdet målrettet på at få et forsikringsselskab til at erkende sin erstatningspligt. Da Louise Brandt Rosenkilde som sidste led i kæden blev sat ind i sagen, fik vi en nærværende advokat, som vi klart følte brændte for opgaven. Der blev leveret juridisk arbejde på et meget højt niveau. Sagen blev ført af Louise i landsretten på overbevisende måde og blev vundet til enorm glæde og lettelse for os, - med den helt rigtige bistand var der alligevel retfærdighed til.
René Petersen

Sekretærer

Maia Nyman Dahl

Sagsbehandler 46 14 67 13 Advodan Thisted