PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advodan Thisted

Frederiksgade 14
7700 Thisted
Man til Tor: 08:30 - 16:00
Fredag: 08:30 - 15:00

Hvem er Advodan Thisted?

Vi er et lokalforankret advokatfirma med et særdeles godt lokal- og regionskendskab, opnået gennem lang tids arbejde og engagement i vort område. Vores unikke kendskab til de lokale forhold er en styrke, når vi skal rådgive dig eller din virksomhed. Vi yder rådgivning til både erhvervsdrivende, offentlige myndigheder og private personer indenfor alle juridiske områder.

Vi er inddelt i forskellige teams, og du vil derfor altid blive betjent af en advokat med stor erfaring indenfor netop din sagstype.

 

Mød Advodan Thisted

Mød Advodan Thisted

Øvrige medarbejdere

Jacob Schousgaard

Advokat, Partner 46 14 67 10 Advodan Thisted

Jonas Houkjær Bech

Advokat, Partner 46 14 67 17 Advodan Thisted

Louise Brandt Rosenkilde

Advokat, Partner 46 14 67 19 Advodan Thisted

Peter Stoltz Nielsen

Advokat, Partner 46 14 67 15 Advodan Thisted

Mikkel Klejs Thorndal

Advokatfuldmægtig 46 14 67 14 Advodan Thisted
Hjælp til erhvervsdrivende

Står din virksomhed overfor juridiske udfordringer

Hos Advodan Thisted ved vi af erfaring, at det er vigtigt, at der er styr på kontrakter og aftaler, og vi ved, hvor vigtigt det er, at din advokat kender din branche, så du kan koncentrere dig om at holde fokus på din virksomhed.

Vores Team Erhverv har oparbejdet en stor ekspertise inden for blandt andet kontrakter, ansættelsesret, køb & salg af virksomhed, fusion, spaltning, generationsskifte, omstrukturering, konkurs, rekonstruktioner, gældsinddrivelse mv.

Hjælp til private

Står du overfor forandringer i dit liv?

Alle vil på et eller flere tidspunkter i livet få behov for rådgivning indenfor privatlivets retsforhold. Det kan f.eks. være, når du skal ud at købe et hus, hvis du skal igennem en skilsmisse, hvis du har mistet en af dine nærmeste og boet efter vedkommende skal skiftes, hvis du kommer slemt til skade ved et biluheld og skal føre en erstatningssag, hvis du har brug for en dygtig forsvarsadvokat osv.

Vores Team Privat arbejder med privatlivets retsforhold og vi står altid klar, når behovet for juridisk rådgivning melder sig.

Privat
Advodans bæredygtighedsrapport 2024

Download vores bæredygtighedsrapport for 2024

Vores primære bidrag til den grønne omstilling går gennem vores rådgivning til klienter. Når det er sagt, er det vigtigt for os at have orden i eget hus.

Download vores rapport her
Advosys Webadgang

Ønsker du at tilgå Advosys Webadgang, kan du gøre det her.

Klik her
Indsender formularen...

Kontakt Advodan Thisted