PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Jonas Houkjær Bech

Advokat, Partner

Jonas Houkjær Bech

Advokat, Partner

Jonas Houkjær Bech

Advokat, Partner
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

2016
Møderet for Landsretten
2002
HA-Jur
2005
Cand-jur.
50+
Konkursboer
2019
Gældsstyrelsens Kuratorpanel

Om Jonas

Jeg er advokat og partner hos Advodan Thisted og er en del af vores team erhverv.

Jeg arbejder primært med erhvervsrelaterede opgaver i bred forstand, herunder køb og salg af virksomheder, generationsskifte, kontraktforhandling og tvisteløsning på vegne af mine kunder.

For så vidt angår tvisteløsning, så søger jeg først og fremmest forliget, men går naturligvis heller ikke af vejen for en rask by- eller landsretssag, ligesom jeg også møder i voldgiftssager, hvis det i den konkret sag er den rigtige vej videre. 

Henset til Advodan Thisteds geografiske placering, og min interesse for de primære erhverv, arbejder jeg også en del med landbrugs- og fiskerirelaterede forhold.

Endelig arbejder jeg også med rådgivning af nødlidende virksomheder, herunder konkurs, hvor det sidste jo desværre nogle gange både er den uundgåelige, men også til tider den rigtige løsning.  

 

Løsningen, som rådgivningsfokus

Eftersom mine kunder hovedsageligt består af ejerledede virksomheder, ringer de typisk til mig for at få et helt konkret råd til at få løst en given opgave. Her er mit fokus altid at søge den samlet set bedste løsning for min kunde. I min optik indeholder den gode løsning lige dele god jura, og lige dele blik for det kommercielle, for når alt kommer til alt, er det det samlede resultatet af min kundes forretning, der bibringer kunden mest værdi.

Jeg ikke går af vejen for at træffe svære beslutninger sammen med mine kunder. Hvis den rigtige løsning indebærer et svært valg, fx at tage et tab, et salg, en retssag, eller sågar en konkurs, så må det være sådan.

Uanset om der er tale om en svær eller en fremadrettet beslutning, fx et generationsskifte, eller virksomhedskøb, så er det vigtigste for mig, at min kunde tages med i de overvejelser, der ligger til grund for kundens endelige beslutning. Min væsentligste opgave i et rådgivningsforløb, består i at sikre, at min kunde kan træffe sin endelige beslutning på et korrekt oplyst grundlag. 

Netop mit fokus på den samlede forretning har gjort, at jeg også sidder i flere bestyrelser, hvilket giver mig indblik i mange andre aspekter af virksomhedsdrift end de rent juridiske, alt sammen erfaringer jeg drager nytte af i forbindelse med mit daglige virke på advokatkontoret.   

Vis mere

Mere om Jonas

Andre brancher og arbejdsområder

Kurser og certifikater

Medlem af

Andre brancher og arbejdsområder

Landbrugsret
Fiskeri
Nødlidende virksomheder
Fondsmæglerselskab

Kurser og certifikater

2016
Møderet for Landsretten

Medlem af

Hanstholm Container Transport A/S
Thy Erhvervsinvest A/S
Faster Plaster ApS

Sekretærer

Jannie Bøgedal Vangsgaard

Sagsbehandler 46 14 67 06 Advodan Thisted

Maia Nyman Dahl

Sagsbehandler 46 14 67 13 Advodan Thisted