PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Frederikke Madsen

Advokat / Landsret

Frederikke Madsen

Advokat / Landsret

Frederikke Madsen

Advokat / Landsret
Se vores priser her

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Frederikke

Jeg hedder Frederikke Madsen, og jeg er advokat hos Advodan Glostrup København. Jeg hjælper familier med blandt andet rådgivning og vejledning om familie- og arveret. Jeg har tidligere arbejdet som dommerfuldmægtig ved Retten i Glostrup i 7 år og har undervist i familie- og arveret på Københavns Universitet. Som dommerfuldmægtig behandlede jeg alle sagstyper, herunder straffesager, civile sager og familiesager. Denne erfaring gør, at jeg har en kæmpe fordel i retten, da jeg ved, hvad en dommer tænker, og hurtigt kan danne mig et overblik over din sag og vurdere fordele og ulemper.

 

Ekspert i familieret

Som dommerfuldmægtig har jeg behandlet mange familiesager om forældremyndighed, bopæl og samvær. Jeg kender derfor processen indefra og ved, hvad der er vigtigt for retten og kan forudse de problemstillinger, der kan opstå. Det er vigtigt for mig, at du bliver hørt og forstår processen og de beslutninger, som skal tages. Det skal være en tryg oplevelse, og jeg vil gøre alt for at ”klæde dig på”. Jeg vil kæmpe din sag, men jeg vil også forholde mig kritisk til sagen, så der ikke kommer nogen chok for dig undervejs.

 

Rådgivning af private

Jeg rådgiver private indenfor alt lige fra testamente og arv til lejeret. I denne proces er det vigtigt at stille spørgsmål, som du ikke selv har tænkt over, at overskue muligheder og konsekvenser og hjælpe dig med den helt rigtige løsning. Jeg er altid velforberedt og grundig i mit arbejde, og jeg lægger vægt på at være tilgængelig og engageret i netop din sag.

Mere om Frederikke

Andre arbejdsområder

Medlem af

Andre arbejdsområder

Lejeret
Rådgivning om ægtepagter
Rådgivning om fremtidsfuldmagter
Dødsbobehandling

Medlem af

Ungenetværket i Danske Familieadvokater