Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Henrik Bartels
Advokat, Partner, Højesteret

Henrik Bartels indgår i vores erhvervsteam, der bistår virksomheder og organisationer med alle former for juridisk rådgivning og bistand. Henrik Bartels er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har været en del af ADVODAN Glostrup København siden 2000. I 2016 opnåede han møderet for Højesteret.

Med sin solide erfaring inden for rådgivning af små og store virksomheder fordelt på forskellige brancher - og med en bred baggrund inden for erhvervsjuridiske discipliner som udbuds- og entrepriseret, selskabsret og kontrakter - er Henrik en erfaren rådgiver med fokus på kommercielle løsninger. Herudover indgår han i en række bestyrelser, netværk og faglige sammenslutninger.

Ekspert i retssager og voldgiftssager
Gennem hele sin karriere har Henrik ført et betydeligt antal retssager samt voldgiftssager ved Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsarbejder, og med en god teknisk og strategisk forståelse arbejder Henrik målrettet for at opnå det mest fordelagtige udfald for klienten.

Et andet fokusområde er byggeri, hvor Henrik rådgiver i forbindelse med indgåelse af aftaler, med fokus på at skabe klarhed over både bygherrers og entreprenørers pligter og rettigheder for dermed at minimere risikoen for konflikter. Ydermere bistår Henrik med udarbejdelse og tilrettelæggelse af udbudsopgaver inden for bygge- og anlægsprojekter samt indkøb af varer og tjenesteydelser.

Forretningsforståelse og holdånd
Indgående kendskab til små- og mellemstore virksomheders juridiske problemstillinger - kombineret med bestyrelsesposter i en række virksomheder og en stærk forretningsforståelse - gør Henrik til en aktiv virksomhedsrådgiver. Med afsæt i de forretningsmæssige mål lægger han vægt på at udvikle virksomhedens potentiale.

Han er desuden medlem af Erhvervssammenslutningen, et forretningsnetværk for lokale virksomheder på Vestegnen, JUC’s netværk for specialiserede entrepriseadvokater og medlem af ADVODANs markedsføringsudvalg. Henrik har derfor de bedste forudsætninger for at rådgive virksomheder og foreninger om både juridiske emner og strategiske beslutningsprocesser.

Efterspurgt oplægsholder
Henrik er endvidere en efterspurgt oplægsholder for virksomheder og netværk. I regi af IDA – ingeniørernes faglige organisation – har han holdt en række oplæg og sparringssessioner, hvor han blandt andet gennemgår og rådgiver om de udfordringer, som kan opstå i forbindelse med selvstændige ingeniørvirksomheders forretningsdrift.

Passion for sport
Henrik lægger næppe nogensinde fodboldstøvlerne på hylden. På trods af passionen for fodbold, fungerer han også som advokat for Dansk Håndbold Forbund (DHF) og er in house-advokat for DHF i forbindelse med udarbejdelse af sponsor- og eventaftaler samt øvrige kommercielle aftaler. Henrik bistod endvidere DHF i forbindelse med indgåelsen af den eksisterende TV-aftale med TV2, samt aftalerne omkring afvikling af EURO 2014 i Danmark, ligesom Henrik løbende forsvarer forbundets og spillernes rettigheder i sager om bl.a. ”ambush marketing”.

Arbejdsområder
GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.