Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Steen Moesgaard
Advokat, Partner, Højesteret

Steen Moesgaard er en del af vores privatteam, der bistår privatpersoner med alle former for civilretlig juridisk bistand. Steen er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1985 og har blandt andet været selvstændig i en årrække, inden han i 2004 blev en del af ADVODAN Glostrup.

Udover sit daglige virke som advokat er Steen leder af Københavns Retshjælp. Det har givet ham en dyb og bred juridisk indsigt. Gennem mange år har han arbejdet specialiseret sig med juridiske forhold inden for familieret samt strafferet, bolighandel og tvangsaktioner.  

Ekspert i familieret og forældremyndighed
Familieret er en af Steens spidskompetencer, hvor han har særlig indsigt i behandlingen af skilsmisse og separation, ligesom han er specialiseret inden for håndtering af forældremyndighedssager. Gennem sit virke som daglig leder hos Københavns Retshjælp har Steen opnået en dybdegående indsigt i, hvordan man bedst rådgiver familier i svære situationer, hvor der ofte er mange følelser i klemme. Steen møder de kriseramte familier i øjenhøjde og giver dem en ærlig og konstruktiv rådgivning med fokus på barnets tarv.

Strafferetslig spidskompetence
Steen Moesgaard er en populær forsvarsadvokat, der har mange års erfaring som beskikket strafferetsadvokat. Han har møderet for Højesteret og har blandt andet ført en række principielle sager om våbenloven.

I sin rådgivning lægger Steen vægt på en åben og ærlig dialog. Uanset om der er tale om sager om narko, drabsforsøg og omfattende økonomisk kriminalitet eller mindre sager om færdsel, socialt bedrageri eller vold får klienten stor dedikation og professionel indlevelse. Den sigtedes rettigheder og muligheder er i centrum for rådgivningen, og Steen giver altid kunden et velargumenteret og fagligt funderet forsvar.

Populær oplægsholder og underviser
De mange års erfaring med alt fra familieret til strafferet har gjort Steen til en yderst populær oplægsholder og underviser, og han har bl.a. undervist studerende ved Københavns Universitet. Den dybe juridiske indsigt formidles også videre, når han holder foredrag for alt fra bankkunder til pårørendegrupper. Her er han kendt for at kunne formidle selv tunge regler og paragraffer på levende og vedkommende vis.

Når Steen ikke fordyber sig i juraen, nyder han at få frisk luft til hovedet og kroppen, hvad enten det er med løbeskoene på eller en golfkølle i hånden.

 

 

 

 

GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.