Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Tine Mørkeberg
Advokatsekretær

Tine Mørkeberg er en del af vores administrative team, der består af sekretærer og sagsbehandlere. Tine er færdiguddannet advokatsekretær i 2008 og tiltrådte sin stilling i ADVODAN Glostrup København i 2010. Inden hun kom til ADVODAN, har Tine primært beskæftiget sig med inkasso og har bl.a. været inkassochef i Visma Services Danmark A/S. 

Som advokatsekretær arbejder Tine tæt sammen med advokaterne om de juridiske sager, og hun er en initiativrig sparringspartner på en række af kontorets arbejdsområder. Herudover foretager hun også selvstændig sagsbehandling inden for inkasso og ejendomsadministration.

Specialist i inkasso
Et dybtgående kendskab til de juridiske og administrative processer indenfor inkasso samt en rationel og løsningsorienteret tilgang til sagerne har gjort Tine til en kyndig og selvstændig sagsbehandler. I vores inkassoteam varetager hun selvstændig sagsbehandling af en bred vifte af inddrivelsessager, herunder retslig inkasso samt huslejeinkasso for almene boligselskaber.

Desuden er Tine tilknyttet ejendomsadministrationen, hvor hun bl.a. administrerer flere ejerforeninger samt en privatejet daginstitution.  

Idémager med ansvar for kommunikation
Foruden det rent juridiske varetager Tine også ADVODAN Glostrup Københavns eksterne og interne kommunikation. Det er hende, der opdaterer afdelingens hjemmeside, udsender nyhedsbreve og bidrager med idéer og indhold til både sociale medier og presse.  

Tine fungerer desuden som koordinator for alle vores interne faggrupper, hvor der træffes beslutninger om gruppens aktiviteter, fokusområder og profileringsindsats.

Energisk fritid
Når Tine ikke sætter fart på kontoret i Glostrup, bruger hun sin energi på at løbe - enten i løbesko eller på rulleskøjter. Skal hun for alvor slappe af, er det ofte med en yogatime eller en god middag med rødvin i godt selskab.   

GØR SOM 12.741 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.741 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.