Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Glostrup København
Ring 46 14 50 00

Glostrup Torv 6-10,
2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00
glostrup@advodan.dk

Gl. Kongevej 1,
1610 København V.
Tlf: 46 14 50 00
glostrupkbh@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Glostrup København

Persondata & forretningsvilkår

Læs om vores persondatapolitik og hvordan vi håndterer dine persondata i menuen til venstre.

Særligt om sikker e-mail kommunikation:

Alle vores e-mails er krypteret på transportlaget med TLS 1.2. Der er også mulighed for at kommunikere med såkaldt end-to-end kryptering. Hvis du kommunikerer fra en e-mail adresse, der er tilknyttet et offentligt certifikat, kan du sende direkte til vores medarbejdere eller til vores hoved sikker mail via sikkermail2600@advodan.dk.

Hvis din e-mail adresse ikke er tilknyttet et certifikat, og du ønsker at sende os en e-mail via end-to-end kryptering, kan du sende os en mail herom på glostrup@advodan.dk eller glostrupkbh@advodan.dk. Så sender vi dig en e-mail, som giver dig mulighed for at kommunikere end-to-end krypteret med os.

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.