Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Helsingør
Ring 49 21 21 21

Strandgade 51,
3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21
SEND OS EN E-MAIL

Se kort Om ADVODAN Helsingør

Advodan Helsingør

Lissen Bengtsen
Advokat, Partner, Landsret

Ansvarlig partner og teamleder af privatafdelingen

Med mere end 30 år i advokatbranchen, hvor jeg primært har beskæftiget mig med dødsboer, arv og testamenter, skilsmisse og bodelinger, har jeg opnået en betydelig erfaring på disse områder.

Jeg behandler årligt et stort antal dødsboer og er af Retten i Helsingør udpeget som autoriseret bobestyrer. Jeg behandler således også dødsboer henvist fra skifteretten.

Endvidere er jeg autoriseret bobehandler ved Retten i Helsingør og behandler således offentlige ægtefælleskifter efter anmodning fra retten.

Derudover beskæftiger jeg mig med konkurs- og likvidationssager.

Indenfor mit kerneområde, arv og testamente, holder jeg ofte – gratis – kurser på vores kontor i Strandgade, og du er altid velkommen til at kontakte min sekretær Vibeke Parsholt for at høre, hvornår næste kursus afholdes.

Min erfaring har lært mig, at testamenter ikke alene handler om arveforhold, men ligeledes omhandler skat og afgiftsforhold, særejeforhold m.v., og jeg tilråder derfor, at alle tjekker deres testamenter og arveretsforhold.

Mine arbejdsområder:

  • Dødsboer
  • Testamente- og arveforhold
  • Skilmisse og separation
  • Konkurs- og likviditionsbehandling

 

Medlemskaber:

  • Danske Familieadvokater
  • Danske arveretsadvokater
  • Medlem af arveudvalget i ADVODAN

GØR SOM 12.743 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.743 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.