Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Roskilde
Ring 46 35 15 15

Algade 43,
4000 Roskilde
Tlf: 46 35 15 15
roskilde@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Roskilde

Thorbjørn Thomsen
Advokat, Partner, Landsret

Det er mit ønske at gøre rådgivningen personlig, nærværende og forståelig. Jeg lægger derfor stor vægt på at kommunikere i øjenhøjde med klienten, således at rådgivningen netop varetager klientens behov.

Jeg beskæftiger med indgående med sager om børn - forældremyndighed, bopæl, samvær, tvangsanbringelse og adoptionssager.

Det er mit ønske, at jeg gennem mit engagement på området medvirker til at sikre særligt barnets og familiens trivsel og retssikerhed.

Jeg deltager i ekspertgrupper på området, holder løbende foredrag om særligt anbringelser og bliver ofte kontaktet af pressen/medier, som ønsker min bemærkninger til området.

Det er ønsket om at gøre en positiv forskel, som motiverer mig - og der er - efter min vurdering - et stort behov for hjælp til børneområdet. Alt for mange børn svigtes eller kommer i klemme i sager om anbringelse, skilsmisse mv.

læs mere på:

www.tvangsanbringelse.dk

og

www.foraeldremyndighed.nu

 

Videoer, hvor jeg fortæller om anbringelsessager:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GØR SOM 12.724 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.724 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.