Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Roskilde
Ring 46 35 15 15

Algade 43,
4000 Roskilde
Tlf: 46 35 15 15
roskilde@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Roskilde

Torben Wibe Andersen
Advokat, Landsret

Jeg er handelsuddannet og efter juridisk embedseksamen arbejdede jeg en årrække inden for bankverdenen med blandt andet juridiske og kreditmæssige opgaver i relation til private og erhvervskunder. Jeg har siden 1990 arbejdet på advokatkontor  i Roskilde, og siden 2012 i kontorfællesskab hos Advodan-Roskilde.

Mine specialer er dødsbobehandling og familieret, herunder ægtepagter, testamenter og bodelinger i forbindelse med skilsmisse.  Jeg arbejder videre  med rådgivning i forbindelse med køb og salg af fast ejendom og andre spørgsmål i relation til dette område, herunder retssager om mangler og andre tvistigheder. Jeg har i mange år været engageret i Alzheimerforeningens  arbejde, og jeg rådgiver og holder foredrag om juridiske spørgsmål i relation til demens.

Jeg er uddannet mediator (konfliktmægler), og udover at varetage rådgivningen af mine klienter ”i øjenhøjde” bestræber jeg mig altid på at få afsluttet mine sager som aftaler eller forlig såfremt dette på nogen måde er muligt.

Jeg er medlem af Danske Boligadvokater, Mediatoradvokater, Arveretsadvokater og Øresundsadvokater.

GØR SOM 12.291 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.291 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.