Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Roskilde
Ring 46 35 15 15

Algade 43,
4000 Roskilde
Tlf: 46 35 15 15
roskilde@advodan.dk

Se kort Kundeoplysninger

Advodan Roskilde

Torben Wibe Andersen
Advokat, Landsret

Jeg er handelsuddannet og efter juridisk embedseksamen arbejdede jeg en årrække i bankverdenen med blandt andet juridiske og kreditmæssige opgaver i relation til private og erhvervskunder, ligesom jeg har undervist på handelsskolen. Jeg har siden 1990 arbejdet på advokatkontor i Roskilde, og siden 2012 i det velfungerende kontorfællesskab hos Advodan Roskilde. Jeg fik min advokatbeskikkelse i 1995, og jeg har møderet for byret og landsret.

Specialist i dødsbehandling og familieret

Mine specialer er dødsbobehandling og familieret, herunder ægtepagter, testamenter og bodelinger i forbindelse med skilsmisse, rådgivning i forbindelse med køb og salg af fast ejendom og andre spørgsmål i relation til dette område, herunder retssager om mangler og andre tvistigheder. Derudover også rådgivning i naboretlige spørgsmål, herunder skelforretninger og hegnssager. Jeg har i mange år været engageret i Alzheimerforeningens arbejde, og jeg rådgiver og holder foredrag om juridiske spørgsmål i relation til demens, herunder om fremtidsfuldmagt og værgemål.

Som supplement til min juridiske uddannelse er jeg uddannet mediator (konfliktmægler), og udover at varetage rådgivningen af mine klienter ”i øjenhøjde” bestræber jeg mig på så vidt muligt at få afsluttet mine sager som aftaler eller forlig.

Passion for vandreferier i Norden og stort familiemenneske

I min fritid arbejder jeg som frivillig i Glumsø Biograf og Kulturhus, hvor jeg p.t. er næstformand, ligesom jeg i forlængelse af min mangeårige passion for vandreferier i Norden og i det sydlige Europa, nu også bruger tid på at tilrettelægge og udbyde vandreferier. Ellers tilbringer jeg meget af min fritid med min dejlige familie og min røde Ferguson på det hjemlige husmandssted, hvor vi på 15. år bor tre generationer under samme tag.

Jeg er medlem af Danske Boligadvokater, Mediatoradvokater, Arveretsadvokater og Øresundsadvokater.

Kontaktoplysninger til Torben Wibe Andersen

Du er altid velkommen til at kontakte advokat mig på tlf:46 35 15 15, 46 36 10 34 eller 28 11 66 96. Hvis du gerne vil have en opringning fra mig, skal du blot sende mig en mail på: towa@advodan.dk. Skriv i mailen de oplysninger du ønsker, at jeg skal bistå eller rådgive dig om, så hører du snarest fra mig.

Læs mere om os her: www.algade43.dk

ADVODAN Roskilde – Et netværk til forskel

GØR SOM 12.685 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.685 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.