Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort

Advodan Slagelse

Jens Iversen
Advokat, Partner, Landsret

Jens Iversen er tilknyttet ADVODAN Slagelses Erhvervsteam og Boteam, og beskæftiger sig primært med erhvervsret, dødsbobehandling, generationsskifte og insolvensret, er autoriseret bobestyrer og har straffesager som beneficeret advokat ved Retten i Næstved.

Jens er cand. jur fra 1988, og har drevet selvstændig advokatvirksomhed siden 1/1 - 1990 og fra 1996 i ADVODAN.

Fokus på erhverv
Fokus er særligt på selskabsret, kontraktindgåelse, erhvervslejeret, entrepriseret, retssager og insolvensret.

Ledetråden i rådgivningen er forståelse for og indsigt i klientens situation som grundlag for en målrettet, løsningsorienteret og hurtig rådgivning.

Bestyrelsesarbejde
Jens deltager aktivt i flere bestyrelser i erhvervsvirksomheder og fonde, og har stor erfaring i implementering af strategiske processer og ledelse af bestyrelser. Herudover har Jens været medlem af mange bestyrelser inden for hesteverdenen og har blandt andet været præsident i en international hesteorganisation i 8 år.

Fritiden
Bruges primært på drift af de landbrugsejendomme Jens driver sammen med sin kone med et hestehold på ca 30 islandske heste samt konkurrenceridning på højt niveau - blandt andet med deltagelse i VM og NM 6 gange og mere end 20 NM og DM-titler m.m.

Specialer
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.