Vælg kontor
Privat
Erhverv
Nyheder
Om advodan
Advodan Slagelse
Ring 57 86 46 00

Ndr. Ringgade 70C,
4200 Slagelse
Tlf: 57 86 46 00
slagelse@advodan.dk

Se kort

Advodan Slagelse

Louise Lecanda
Advokat, Partner, Landsret

Louise Lecanda er ansvarlig for kontorets erhvervsteam, og bistår i den forbindelse en bred vifte af virksomheder med alle erhvervsretlige forhold. Louise er uddannet cand. jur. fra Københavns Universitet, har været en del af ADVODAN Slagelse siden 2003, og har været partner i virksomheden siden 2008.

På baggrund af mere end 10 års erfaring med rådgivning af erhvervsvirksomheder. herunder rådgivning om selskabsstrukturer, ejerforhold og -aftaler, fusioner, generationsskifter, køb og salg af virksomheder og erhvervsmæssige kontrakter, har Louise stor erfaring med de fleste juridiske emner, som er relevante for små og mellemstore virksomheder.

Louise er medlem af bestyrelsen for ADVODAN A/S og arbejder i den forbindelse med strategi og forretningsudvikling for alle ADVODANs virksomheder. Desuden har hun en række bestyrelsesposter i virksomheder og fonde, deltager aktivt i lokale og regionale erhvervsnetværk og initiativer. Louise er medlem af VL15.

Ekspert i Persondataret
Louise har opnået den anerkendte certificering CIPP/E (Certified Information Privacy Professional/Europe), som er en ISO-akkrediteret certificering indenfor de juridiske aspekter af europæisk persondataret. Louise rådgiver virksomheder om persondataretlige forhold og er en erfaren foredragsholder for virksomheder, organisationer og erhvervsforeninger, i relation til persondataforordningen, som træder i kraft i maj 2018.

Louise har, sammen med advokat Malene Løkkegaard som ligeledes indgår i virksomhedens persondata team, fokus på at hjælpe virksomheder med konkrete tiltag og praktiske løsninger, med henblik på at opnå compliance med Persondataforordningen inden denne træder i kraft.

Rådgivning om internationale forhold
Louise rågiver danske og udenlandske virksomheder og personer om internationale aftaler. Louise har et stort netværk blandt advokater og rådgivere i det meste af verden, og bruger dette netværk til at hjælpe danske virksomheder med mange forskellige former for erhvervsmæssige aftaleforhold i udlandet.

Desuden rådgiver Louise udenlandske virksomheder om danske retsforhold, for eksempel i forbindelse med virksomhedshandler. Som aktivt medlem af International Bar Association og ABA International Law Section, holder Louise sig løbende opdateret med retsudviklingen på erhvervsområdet i udlandet.

Hele vejen rundt om virksomheden
Foruden en stor erfaring indenfor erhvervsjuraen, er Louise udpeget af Justitsministeriet som autoriseret bobestyrer. På denne baggrund har Louise indgående viden om arveretlige forhold, som hun i sin virksomhedsrådgivning bruger til at guide virksomhedsejere og ledere, til at tænke alle eventuelle situationer igennem, og sikre, at virksomhedens aftaler matches af ejernes privatretlige aftaler som ægtepagt og testamente, og eventuelt ligeledes virksomhedstestamenter.

På baggund af Louises roller som bestyrelsesformand for ADVODAN A/S, medejer af ADVODAN Slagelse, medejer af en ejendomsudviklingsforretning og medejer af health tech virksomheden Walk With Path Ltd, London, kender hun selv til de problemstillinger og udfordringer som hun rådgiver sine kunder om, hvilket giver en ekstra dimension i forståelsen for kundernes forretninger.

Passion for det nære og det fjerne
Louise bruger sin fritid sammen med familien. Hun bor på en landejendom i et lille lokalsamfund, som familien tager aktiv del i. Om vinteren bruges meget af fritiden på jagt i den sjællandske natur.

Louise og hendes familie elsker desuden at rejse og opleve verden. Rejserne går både til storbyer, på skiferier, på aktive ferier til mere eksotiske destinationer og på jagtrejser til blandt andet Afrika.

Arbejdsområder
GØR SOM 12.742 ANDRE. SE MERE HER
Gør som 12.742 andre

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret på juraen i din hverdag. Vi sender ud to gange hver måned.

Når du udfylder formularen og trykker ”Ja tak, tilmeld mig nu”, giver du samtykke til, at ADVODAN sender dig nyhedsbreve med lokale arrangementer, nyheder og gode råd om jura.

ADVODAN opbevarer og benytter udelukkende de indtastede oplysninger som led i udsendelse af nyhedsbreve. Behandlingen af oplysningerne sker sikkert, fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke og afmelde dig nyhedsbreve fra ADVODAN ved at bruge linket i bunden af nyhedsbrevet.

Læs mere om ADVODANs behandling af personoplysninger her.