PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Allan Styrishave

Advokat

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Møderet for Landsret
+100 retssager gennemført

Om Allan

Jeg er advokat med speciale i kontrakt- og erhvervsrådgivning hos Advodan Aalborg og Brønderslev. Jeg blev uddannet som jurist på Københavns Universitet i 2015 efter at have arbejdet i Bruxelles i en kortere periode. Jeg har desuden studeret på Oxford University.

 

Speciale i erhvervsrådgivning med fokus på din virksomhed

I oktober 2018 startede jeg hos Advodan Aalborg. Siden da har jeg bistået både lokale såvel som internationale erhvervsklienter med kommercielle løsninger, herunder særligt kontrakt, selskabsretlige forhold (M&A) og entrepriseret samt retssager. Det vigtigste for mig er at skabe løsninger, der er både juridisk gennemtænkt og kommercielt velfunderet. Udover juridiske rådgivning til en række af mine faste klienter, bistår jeg også iværksættere med rådgivning indenfor de mange forskellige juridiske problemstillinger man møder i forbindelse med ens virksomhedsopstart. Derudover varetager jeg det overordnede ansvar fra Advodan Aalborg inkassoafdeling, hvor vi fører et meget stort antal inkasso- og retssager i hele landet. Arbejdet med dette område medfører, at jeg også har et indgående kendskab til retssager, som jeg tilsvarende selv fører en del af.

Mine arbejdsområder dækker endeligt desuden over IT-ret, erhvervslejeloven, ekspropriation, miljøspørgsmål samt sager om solcelle og vindmølleprojekter.

 

Netværk

Jeg er medlem af en række forskellige netværk, da jeg tror på, at det er sundt for os som mennesker at blive udfordret på både det personlige og faglige plan. Derudover holder jeg løbende arrangementer indenfor mine arbejdsområder for bl.a. håndværkere, revisorer, bogholdere, banker og hvem, der ellers ønsker at lytte.

Derudover har jeg skrevet en artikel trykt i forskellige juridiske tidsskrifter og aviser. Jeg har også siddet i bestyrelsen for Aalborghus afdelingen af Junior Chambers International (JCI).

 

Privat

Jeg bor i Aabybro ca. 20 km. nordvest for Aalborg i Jammerbugt Kommune sammen med min kone og vores to børn. Med to små børn, har jeg aldrig problemer med at få tiden til at gå. Når der dog er mulighed, bistår jeg dog i den lokale advokatvagt, spiller badminton eller ses med venner og familie. Derudover forsøger jeg også gerne at komme ud for at se AAB’s hjemmebanekampe.

Har du brug for min assistance, så ring gerne til mig hos Advodan Aalborg på 9631 3365 eller skriv til mig på alst@advodan.dk

Vis mere

Det siger vores kunder

Fra første telefoniske orientering blev jeg mødt af en yderst imødekommende og forstående holdning fra Allan Styrishave. I hele forløbet har vi løbende haft en meget fin dialog og sparring omkring de tiltag der, efter grundig vurdering, skulle tages. Sagen endte ud til min fulde tilfredshed og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger for en professionel og smidig behandling
Per Sørensen arkitekt og CEO hos Modul Retail Solutions

Det siger vores kunder

Allan Styrishave har varetaget vores juridiske sager med stor professionalisme. Sagsbehandlingen er skarp og hurtig. Allan har en stor faglig bredde og har hjulpet os med juridisk bistand indenfor flere forskellige områder. Rådgivningen har altid været ærlig og med fine resultater. Vi kan kun give Allan vores bedste anbefalinger, hvis man søger kompetent juridisk bistand.
Daniel Thomsen Partner hos Web-Koncept A/S

Det siger vores kunder

Vi havde fornøjelsen af at have Allan som advokatfuldmægtig i forbindelse med en reklamationssag. Vi satte stor pris på hans venlighed og troværdighed. Han var utrolig skarp og havde altid nye argumenter i ærmet til at tale for vores sag både i forhold til vores forsikringsselskab og modpart/sælger. Vi har følt os trygge i hele processen og er yderst tilfredse med sagens udfald.
Karoline Privat Klient