PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Hans Christian Færch

Advokat / Partner / Landsret

Hans Christian Færch

Advokat / Partner / Landsret

Hans Christian Færch

Advokat / Partner / Landsret
Se vores priser her

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

500+
Ejendomshandler
50+
Offentlig udbud og salg af offentlige ejendomme

Om Hans Christian

Jeg er leder for afdelingen for fast ejendom i Advodan Glostrup København, og jeg rådgiver kommuner, virksomheder, organisationer, almene boligselskaber og private på specialistniveau primært med køb/salg, projektudvikling, byggeri og lejeret, og jeg har i de seneste 15 år været involveret i sager om alle væsentlige juridiske aspekter af fast ejendom.

Ekspert i fast ejendom og offentlig ret

Jeg har gennem en længere årrække rådgivet en række kommuner om kommunal arealudvikling og bistået i mere end 50 offentlige udbud af ejendomme og storparceller og har erfaring med udbygnings- og projektudviklingsaftaler, ekspropriation, vejret samt de  planmæssige og juridiske rammer som offentlige myndigheder kan operere indenfor.

Jeg har erfaring med komplekse ejerskabsformer for fast ejendom, ledningsret, miljøret samt tinglysningsmæssige nicheekspeditioner og problemstillinger.   Jeg bistår også private developere med projektudvikling.  Desuden har jeg erfaring med de fleste samejeformer om fast ejendom. Jeg har stiftet andelsbolig-, ejerlejligheds- og grundejerforeninger samt gårdlaug, ligesom jeg løbende rådgiver om boligforeningsretlige forhold  ikke alene til de ca. 70 boligforeninger som vores kontor administrerer, men også til eksterne kunder.  Herunder har jeg en mangeårig erfaring som dirigent på større generalforsamlinger.

Jeg har en løsningsorienteret tilgang til komplekse forhold om fast ejendom og fører også retssager om primært ejendoms- og lejeretlige tvister.

Mere om Hans Christian

Andre arbejdsområder

Medlem af

Andre arbejdsområder

Køb og salg af erhvervsejendomme
Lejeret bolig og erhverv
Entrepriseret
Kommunalret
Udbud af offentlige ejendomme
Boligforeningsret og ejendomsadministration
Køb- salg af bolig
Retssager

Medlem af

JUC Netværk i Udvikling- og investeringsejendomme

Sekretær

Ina Næsborg Svendsen

Advokatsekretær 46 14 50 33 Advodan Glostrup København