PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advokatsekretær-elev søges

Vi søger til vores inkassoafdeling en advokatsekretær elev, idet vi oplever stor tilgang af sager og nye klienter i afdelingen.

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads med gode menneskelige værdier, og et tæt sammenhold både blandt kollegaer og kunder.
  • Et konstant udfordrende job med en afvekslende arbejdsdag, med gode muligheder for læring, både indenfor inkasso og på sigt indenfor andre områder såsom retssagsbehandling, tinglysning, ejendomshandler mv.
  • Der er rig mulighed for videreudvikling af personlige og faglige kompetencer, og vi har stor fokus på, at vores medarbejdere udvikler sig fagligt.
  • Vi har en flad struktur, hvor der er højt til loftet, og vi tilbyder gode muligheder for balance mellem arbejde og privatliv.

 

Dine kvalifikationer

Vi forventer at du som minimum har en gymnasial uddannelse eller tilsvarende (STX, HF, HH el. lign.). Tidligere erhvervserfaring vil også blive tillagt vægt.

Du skal være god til at formulere dig både på skrift og i tale, og det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med Office-pakken.

Det er væsentligt, at du kan møde både kunder og skyldnere respektfuldt, og er indstillet på et tæt samarbejde med de øvrige ansatte i afdelingen.

 

Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling, og tiltrædelse ønskes hurtigst muligt.

Der er ansøgningsfrist den 20. august 2021, og vi vil løbende afholde ansættelsessamtaler.

Spørgsmål til stillingen eller ansøgning vedlagt CV og andre relevante dokumenter stiles til advokat Mette Asmussen, job3000@advodan.dk eller tlf.: 49 25 09 97. Konkrete spørgsmål til stillingen kan ligeledes stilles til inkassochef Anja Ynill på 49 25 09 93 eller ayni@advodan.dk

 

Om Advodan Helsingør:

Advodan Helsingør tæller knap 40 medarbejdere, og vi er et full-service advokatkontor, der rådgiver både private kunder, erhvervskunder og offentlige myndigheder. Herudover driver vi en større ejendomsadministration. Vi er en del af Advodan, der på landsplan tæller 20 kontorer, med ca. 250 ansatte, heraf ca. 120 jurister.

Vi er endvidere medlem af Interact Law, der er et internationalt advokatsamarbejde med advokatkontorer i hele verden. Se mere her.

 

Vil du vide mere om stillingen?