PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Advokatsekretær med speciale i dødsbobehandling søges til Advodan Helsingør

Vi søger nu til vores dødsboafdeling en advokatsekretær med speciale/erfaring indenfor dødsbobehandling.

Vi tilbyder

  • En arbejdsplads med gode menneskelige værdier, og et tæt sammenhold både blandt kollegaer og klienter. Du vil indgå i vores privatafdeling, og du vil opleve, at der er stor sparring og vidensdeling med de øvrige sagsbehandlere og de advokater, der er tilknyttet afdelingen.
  • Jobbet indebærer alle arbejdsopgaver indenfor selvstændig sagsbehandling af dødsboer.
  • Der er rig mulighed for videreudvikling af personlige og faglige kompetencer, og vi har stor fokus på og vægter det højt, at vores medarbejdere udvikler sig fagligt.
  • Vi har en flad struktur, hvor der er højt til loftet, og vi tilbyder gode muligheder for balance mellem arbejde og privatliv.

 

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du som minimum har arbejdet selvstændigt med behandling af dødsboer, og det vil være en klar fordel og blive vægtet højt, hvis du er uddannet advokatsekretær med speciale indenfor behandling af dødsboer.

Du skal have ordenssans og være skarp i at kommunikere således, at dit budskab er let forståeligt. Du skal endvidere have flair for tal.

Du skal have gode IT­kundskaber, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i Advosys.

 

Om stillingen

Stillingen er en fuldtidsstilling, og tiltrædelse ønskes hurtigst muligt.

Der er ansøgningsfrist den 20. august 2021, og vi vil løbende afholde ansættelsessamtaler.

Spørgsmål til stillingen eller ansøgning vedlagt CV og andre relevante dokumenter stiles til advokat Mette Asmussen, job3000@advodan.dk eller tlf.: 49 25 09 97. Konkrete spørgsmål til stillingen kan ligeledes stilles til advokat Lissen Bengtsen på 49 25 09 54 eller libe@advodan.dk.

 

Om Advodan Helsingør

Advodan Helsingør tæller knap 40 medarbejdere, og vi er et full­service advokatkontor, der rådgiver både private kunder, erhvervskunder og offentlige myndigheder. Herudover driver vi en større ejendomsadministration. Vi er en del af Advodan, der på landsplan tæller 20 kontorer, med ca. 250 ansatte, heraf ca. 120 jurister.

Vi er endvidere medlem af Interact Law, der er et internationalt advokatsamarbejde med advokatkontorer i hele verden. Se mere her.

Vil du vide mere om stillingen?

Lissen Bengtsen

Advokat (L), Partner 49 21 21 21 Advodan Helsingør

Mette Asmussen

Advokat, Partner 49 21 21 21 Advodan Helsingør

0 kommentar

0 / 700 tegn