PrivatErhverv
Jylland
Sjælland
Bornholm

Christian Dysted

Advokat

Om Christian

Jeg arbejder primært med virksomhedsrådgivning, retssagsbehandling og konkurser.

 

Min passion ligger i selskabsretten, hvor jeg har specialiseret mig i rådgivning om erhvervslivets forhold. Jeg har en kommerciel tilgang til mine sager, og jeg møder mine klienter med engagement og nysgerrighed, da det er min opfattelse, at kendskab til klienten, er en forudsætning for kvalificeret rådgivning. Inden for virksomhedsrådgivning kan jeg bistå med blandt andet stiftelse af selskaber, ændring af kapital, køb og salg af selskaber, samt rådgivning af øvrige spørgsmål.

 

Opstår der en tvist, kan jeg ligeledes hjælpe, da jeg foruden selskabsret, beskæftiger mig med behandling af retssager. I mit arbejde bestræber jeg mig på at være hjælpsom og formidlingsstærk, da jeg gerne vil sikre mig, at mine klienter forstår den – til tider – komplicerede jura.

 

Derudover beskæftiger jeg mig med insolvens, herunder ved behandling af konkursboer og håndtering af konkurskarantænesager.

 

Som et led i min uddannelse har jeg været på udvekslingsophold i Singapore på National University of Singapore, samt gennemført en Master og Laws, LLM på Fordham University i New York. Jeg har derfor et naturligt kendskab til samt interesse for internationale forhold og rådgiver gerne i forhold af international karakter.

 

Du er altid velkommen til at ringe mig op for en uforpligtende drøftelse af dine spørgsmål.

Vise mere