PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Diana Kjærulff Bendtsen

Advokat, Mediator

Diana Kjærulff Bendtsen

Advokat, Mediator

Diana Kjærulff Bendtsen

Advokat, Mediator
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Udvalgte ekspertiseområder

Om Diana

Jeg er advokat hos Advodan Helsingør. Jeg beskæftiger mig primært med familieretlige sager, herunder sager om samvær, bopæl og forældremyndighed, samt skilsmissesager.

 

Ofte henvender klienter sig i familieretlige sager, fordi der er opstået en tilspidset konflikt mellem forældrene. I min rådgivning vægter jeg langsigtede løsninger, og jeg bestræber mig på at medvirke til, at kløften mellem parterne ikke bliver større, da det er min opfattelse, at alle parter – herunder børnene – er bedst tjent med at finde en holdbar løsning.

 

Jeg er lyttende, nærværende og engageret, og jeg forholder mig realistisk til sagen. Jeg har en analytisk tilgang og møder altid velforberedt.

 

Foruden familieretlige sager rådgiver jeg i forbindelse med køb af fast ejendom, ligesom jeg bistår med udarbejdelse med testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagter.

 

Jeg er løsningsorienteret men vægter samtidig højt, at du modtager en korrekt juridisk rådgivning således, at du kan vurdere, om et juridisk rigtigt resultat er at foretrække frem for en pragmatisk løsning. 

 

Du er altid velkommen til at ringe mig op for en uforpligtende drøftelse af dine spørgsmål.

Vis mere