PrivatErhvervOm Advodan
Jylland
Sjælland
Bornholm

Diana Kjærulff Bendtsen

Advokat, Mediator

Diana Kjærulff Bendtsen

Advokat, Mediator

Diana Kjærulff Bendtsen

Advokat, Mediator
Send mail

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

Udvalgte ekspertiseområder

Erfaring og resultater

2022
Uddannet mediator hos Danske Advokater

Om Diana

Jeg er advokat hos Advodan Helsingør. Jeg beskæftiger mig primært med familieretlige sager, herunder sager om samvær, bopæl og forældremyndighed, samt skilsmissesager.

 

Ofte henvender klienter sig i familieretlige sager, fordi der er opstået en tilspidset konflikt mellem forældrene. I min rådgivning vægter jeg langsigtede løsninger, og jeg bestræber mig på at medvirke til, at kløften mellem parterne ikke bliver større, da det er min opfattelse, at alle parter – herunder børnene – er bedst tjent med at finde en holdbar løsning.

 

Jeg er lyttende, nærværende og engageret, og jeg forholder mig realistisk til sagen. Jeg har en analytisk tilgang og møder altid velforberedt.

 

Foruden familieretlige sager rådgiver jeg i forbindelse med køb af fast ejendom, ligesom jeg bistår med udarbejdelse med testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagter.

 

Jeg er løsningsorienteret men vægter samtidig højt, at du modtager en korrekt juridisk rådgivning således, at du kan vurdere, om et juridisk rigtigt resultat er at foretrække frem for en pragmatisk løsning. 

 

Jeg er herudover uddannet mediator (konfliktmægler) og kan bidrage til en effektiv løsning, hvis du og din modpart ønsker hjælp til at finde en mindelig løsning af jeres konflikt. Mediation kan bruges i en lang række private- og erhvervsretlige konflikter eksempelvis nabostridigheder, lejeforhold, familiesager og entreprisesager. 

 

Du er altid velkommen til at ringe mig op for en uforpligtende drøftelse af dine spørgsmål.

Vis mere

Mere om Diana

Andre arbejdsområder

Andre arbejdsområder

Tvangsfjernelse og anbringelse
Oprettelse af fremtidsfuldmagter og ægtepagter
Dødsbobehandling